Stem på årets realityprogram 2012

Nu rinder 2012 snart ud, og i den forbindelse skal vi have kåret årets reality-program. Deltag i afstemningen nederst i artiklen.

2012 har budt på masser af reality-tv, og 2013 bliver mindst lige så godt. Men hvilket program har været det bedste i år. Hvem skal løbe med sejren og æren for årets reality-program 2012? I kan stemme nederst i artiklen.

Realityportalen har listet følgende reality-programmer op:

'Gustav og Linse på udebane', TV3

Foto: TV3
Foto: TV3

To af Danmarks mest markante reality-personligheder, Gustav og Linse, bliver i hvert program sendt ud på en rejse, som ligger meget langt væk fra deres vante omgivelser.

Det er i den grad underholdende tv, når de to personligheder bliver mødt af forskellige kulturer, som udsætter dem for alverdens udfordringer. Programmet blev en stor succes, som vender tilbage i 2013.

'Paradise Hotel Reunion', TV3

Når vinderen af 'Paradise Hotel' er fundet, så plejer programmet som regel at stoppe. Men i år gik man direkte over i en omgang 'Paradise Hotel Reunion', hvilket var en blanding af gamle og nye 'Paradise'-deltagere, som alle skulle dyste om titelen som den ultimative Paradiso.

Programmet bød blandt andet på gensyn med labre Susan K, Samanta og Daghan. Vinderen blev Frederik, som for anden gang kunne hæve trofæet op i strakte arme og fejre en sejr i programmet.

LÆS OGSÅ: Vinderen: 'Paradise Reunion' lå lige til højrebenet

'Divaer i junglen', TV3

'Divaer i junglen' er i en helt anden kategori. Her handler det om at overleve i junglen, selvom man har diva-nykker. Adskillige reality-divaer, mænd som kvinder, trådte frem midt i junglen, hvor de hver især skulle kæmpe om titlen som 'junglens sejeste diva'.
'Divaer i junglen' er i en helt anden kategori. Her handler det om at overleve i junglen, selvom man har diva-nykker. Adskillige reality-divaer, mænd som kvinder, trådte frem midt i junglen, hvor de hver især skulle kæmpe om titlen som "junglens sejeste diva".

Et interessant program, hvor man fik set diverse reality-personligheder blive presset ud i mystiske udfordringer, som af og til gav masser af drama.

'Familien fra Bryggen', TV3

'Familien fra Bryggen' handler om Linse Kessler, datteren Stephanie og deres kære mormor, bedre kendt som mopper. Her følger vi deres hverdag, vi er med til operationer, på ferie og meget andet. Vi møder desuden en masse andre spændende og interessante personligheder, som efterhånden er blevet fast inventar i programmet. 'Familien fra Bryggen' er netop nu i gang med optagelserne til endnu en sæson af det populære program.

LÆS OGSÅ: Linse: Jeg kan bedst lide at være på Bryggen

'Kongerne af Rømø', Kanal 5

Kanal 5 lovede gang i den, da de tre velkendte konger; Babe, Fissan og Knaldperlen sammen med fem nye store personligheder vendte tilbage på tv i endnu en sæson af 'Kongerne', som tonede frem på skærmen i efteråret.
Kanal 5 lovede gang i den, da de tre velkendte konger; Babe, Fissan og Knaldperlen sammen med fem nye store personligheder vendte tilbage på tv i endnu en sæson af 'Kongerne', som tonede frem på skærmen i efteråret.

Denne gang indtog de otte singler Vesterhavsøen Rømø, hvor de festede hårdt igennem samtidig med, at de fik dyrket en masse lagengymnastik.

'Mig og min mor', Kanal 4

Her følger vi flere forskellige mor-datter/søn par, som alle har et særligt forhold til hinanden. Man følger deres op- og nedture og hvordan de tackler alverdens situationer.

I år har vi sagt farvel til Malou Stella og mor Britta samt Joy og mor Mia, og Kanal 4 søger nye medvirkende.

LÆS OGSÅ: Kanal4 søger nye medvirkende til 'Mig og min mor'

'De unge mødre', Kanal 4

'De unge mødre' er et af SBS' mest succesfulde programmer. Her følger man forskellige unge mødre, som åbent fortæller deres historie. Det er et program, som ærligt skildrer, hvordan det er at blive mor i en ung alder. Programmet blev det mest sete reality-program i efteråret 2012.

'Fristet', TV3
'Fristet', TV3

'Fristet' er stadig et af de nyere reality-programmer, som TV3 står bag. Det er et program, som udfordrer deltagerne på moral og værdier. I år blev de presset ud i adskillige grænseoverskridende situationer, såsom at tage livet af en ko, klippe håret af og ændre navne.

LÆS OGSÅ: Prinsen fra Aalborg vinder 'Fristet'

'For lækker til love', TV3

Deltagerne mener selv, at de er 'for lækre til love', hvilket gør det meget svært for dem at finde en partner, som kan leve op til deres høje krav. Derudover følger man deltagerne date forskellige mulige partnere, hvilket der til tider kommer mange mystiske- og sjove episoder ud af.

'Sommer i Sunny Beach', TV3

Er man til fest, farver og meget fulde mennesker, så er 'Sommer i Sunny Beach' sagen. Her følger man guider og gæster, som alle giver den max gas, og intet bliver efterladt til fantasien.

I år har man atter kunne følge Gunne og Blæs score damer, og der er desuden kommet helt nye bartendere til bag baren, som alle formår at drikke sig i hegnet til UG.

'Paradise Hotel', TV3
'Paradise Hotel', TV3

Programmet foregår på et lækkert hotel i Mexico, hvor en masse unge, festglade mennesker dyster om titlen som 'årets paradiso'. Dog skal de andet end at ligge og slikke sol og drikke drinks. Der sker nemlig dagligt ting og sager på hotellet, som af og til ender i masser af drama.

I år fik programmet endnu et kæresterpar, dog er Jeanette og Julian dog netop gået fra hinanden. Julian og Tina Maria løb med sejren, og blev en god portion danske kroner rigere.

LÆS OGSÅ: Paradise-Pernille: Aldrig 'De unge mødre' 

'Amalies Verden', TV3

Amalie Szigethy er hovedpersonen i 'Amalies Verden', hvor vi følger hende og mor Charlotte. Her skildres reality-dronningens liv for fulde gardiner, hvor vi ser Amalie udfolde sig- både privat, men så sandelig også professionelt. Og i år har divaen heller ikke sparet på sprogblomsterne.

'Singleliv', Kanal4

I 'Singleliv' kan vi følge de skønne singler, som alle leder efter den helt store kærlighed på hver sin måde. Rasmus skal have den perfekte og fyldige numse, cougaren Stephanie skal have en ung mand og Jackie skal have en fyr, der er mand nok til at acceptere hendes erhverv som stripper. Jagten er ikke altid nem, men singlerne giver aldrig op.

LÆS OGSÅ: Michella fra 'Singleliv' er vanvittigt forelsket

'Familien fra Holtewood', TV3

Familien bestående af Michael Monetz, Maria Donna og Michaels datter Camilla er uden tvivl en klasse for sig. Igennem efteråret har man kunnet følge deres udskejelser og livet som familie på godt og ondt. Og en ting er sikker, det går aldrig stille for sig med netop denne familie fra Holte.

'Big Brother', Kanal5

Efter otte års pause blev et gammelt TV-format vækket til live dette forår. 'Big Brother' er programmet, hvor deltagerne bliver spæret inde i et hus i 100 dage, og den der overlever længst vinder.

Den sidste 'Big Brother'-vinder fra 2004 var en ilter rødtop, som gik under navnet Dildo-Jill. I 2012 blev det også en ilter rødtop, der løb med sejren. Og Amanda kan i hvert fald sagtens måle sig med Jill, når det gælder frækhed og glimt i øjet. Selvom 'Big Brother' fik meget kritik og havde dalende seertal, så vender programmet tilbage i 2013.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

DELTAG I AFSTEMNINGEN HERUNDER: