'Sommerdrømme'-deltagere afslører: For børnenes skyld

'Sommerdrømme'-deltagerne, Louise og Nicolaj, er gået fra skilsmisse til samarbejde.

Det fraskilte par Louise Læssøe, 41, og Nicolaj Holte, 48, er lige nu aktuelle i det populære boligprogram på TV 2 'Sommerdrømme'. Det var Louise, der fik idéen om at tilmelde sig sammen med sin eksmand.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

– Jeg ved, han er god til håndværk, og jeg ved, jeg kan indrette. Så hvis jeg skulle gøre det med nogen, skulle det være med Nicolaj, fortæller Louise til HER&NU.

Parrets historie går 21 år tilbage, hvor de mødtes til en fest. Siden har de fået børnene Emma og Nynne, der i dag er henholdsvis 18 og 15 år, men som 35 procent af alle danske ægteskaber, endte forholdet i en skilsmisse for seks år siden.

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter operation: Frygter, det er kræft

– Det begyndte at gå ned ad bakke, og der kom nogle irritationsskænderier om forbrug, penge og forventninger til den anden, fortæller Nicolaj.

Siden parret blev skilt, har de sluppet forventningerne til hinanden og dermed skænderierne, og de er glade for, at de som eks'er formår at bygge et sommerhus sammen – også for børnenes skyld.

– Vi har haft et sindssygt godt forhold, siden vi blev skilt, og det har vi vores to døtre at takke for, fordi alt skal bare fungere for dem. Det skal ikke være deres skyld, vi er blevet skilt, fortæller Nicolaj.

LÆS OGSÅ: Gravid Fie afslører: Jeg stod i mit værste mareridt

Ifølge Louise og Nicolaj har pigerne været oppe at ringe over programmet.

– De er så glade for, at mor og far kan sammen. Det er fedt, at vi kan vise det, ikke kun for dem, men for rigtig mange, fortæller Nicolaj.

Selvom det er den perfekte skilsmisse, som Louise kalder det, så vil parret dog ikke bruge sommerhuset sammen, hvis de vinder.

– Selvfølgelig kan der være højtid eller fødselsdag for pigerne, der bringer os sammen dernede, men det er ikke meningen, vi skal derned på ferie sammen, forklarer Nicolaj.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg