Stine Lykke
Stine Lykke

Solskin midt i regnvejret: Nyt familiemedlem flytter ind hos ‘Bachelor’-Stine

Stine Lykke fra 'Bachelor' sæson 1 får snart rigeligt at se til.

Stine Lykke fandt ikke kærligheden i TV 2-programmet 'Bachelor', men hun har til gengæld fundet stor kærlighed til en lille pelshåret fyr.

Artiklen fortsætter under videoen af 'Bachelor'-vært Petra Nagel.

Sammen med kæresten Oliver kæmper parret for en graviditet, der endnu ikke er lykkedes - trods forsøg hos fertilitetsklinik. Og selvom den lille pelstot ikke er erstatning for en baby, er det solskin på en regnvejrsdag.

- Det er længe siden, jeg har glædet mig så meget til noget, som jeg glæder mig til at hente Walter hjem. Der er gået klargøring i den. Det er så spændende, fortæller Stine i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: CHOK: Lene Beier skærer over 1 million af prisen

Ifølge Stine har hun hørt fra flere, der har fået hund, som har udfyldt det tomrum, der er, mens man venter på en positiv graviditetstest.

- Den sidste tid har været pisse hård for at være ærlig. Vi har da også snakket om, at tidspunktet måske var dumt i forhold til mig og mit sygdomsshow. Men nu er vi vist slet ikke i tvivl om, at det er det helt rigtige. Vi kan mærke, hvordan det flytter fokus fra de negative tanker, fortæller Stine fortsat.

LÆS OGSÅ: WOW: 'Bachelorette'-bejler scorer pladekontrakt

Stine har over flere omgang været indlagt på Odense Universitets Hospital grundet voldsomme mavesmerter.

Stine og Oliver bliver i weekenden hundeejere til Walter, der kan ses herunder: