WOW: 'Bachelorette'-bejler scorer pladekontrakt

'Bachelorette' har vist sig at åbne helt nye døre for bejleren med den smørbløde stemme.

Allerførste gang, seerne stiftede bekendtskab med Markus Brandt i 'Bachelorette', havde han en guitar i hånden og sang for Mette og Julie.

Siden har han da også haft guitaren med sig på date, hvor Mette atter fik et nummer - og i dagens afsnit har han igen fået stemt strengene og smurt stemmen, da han og Boris optræder med nummeret 'Tættere på', som de har skrevet sammen.

Og hvis du er lige så vild med sangen, som resten af 'Bachelorette'-holdet er, så er der altså godt nyt.

Markus Brandt har nemlig skrevet under på en pladekontrakt med Universal, og den 9. juni udkommer 'Tættere på' altså i fuld version.

LÆS OGSÅ: WHAT: Flere gengangere med i 'Toppen af poppen'

Om ’Tættere På' fortæller Markus i en pressemeddelelse:

- Den handler om at være forelsket i sin bedste veninde, og om den længsel, der kommer af ikke at kunne realisere sine følelser overfor hende.

- Da jeg optog 'Bachelorette' i Mexico, oplevede jeg pludseligt en stærk længsel efter Danmark, hvilket vækkede stærke minder – jeg ved, hvor ondt det gør, når ens bedste veninde ikke kan gengælde ens forelskelse. Smerten kan være helt ubegribelig, når man går op og ned ad hinanden hele tiden og bliver mindet om, hvad der ikke kan lade sig gøre.

LÆS OGSÅ: Christopher i vild jubel: Topper hitlisterne verden over

Derfor håber Markus på, at sangen kan vække genklang hos folk, der har oplevet at være forelsket -på godt og ondt.

- Jeg tror, de fleste kan relatere til at få følelser, som de ikke kan realisere. Om end det er for deres bedste ven eller for Harry Styles, så kan det være ufatteligt hårdt, men det kan samtidigt være med til at starte en flamme i os, som kan få os til at sprudle af liv og føle, at vi har noget på spil, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Blachman indrømmer: Har dårligt selvværd