SE VIDEOEN: Kylie Jenner har født

Nu bekræfter Kylie fødslen af sin datter og viser hende frem.

Nu kan spekulationerne omkring Kylie Jenners graviditet, som startede tilbage i august måned sidste år, endelig få en ende. Nu bekræfter Kylie ikke alene sin graviditet - hendes datter er allerede ankommet, det skriver Kylie selv på Instagram.

- Min smukke og sunde datter ankom 1. februar, og jeg kunne ikke vente med at dele denne velsignelse. Jeg har aldrig følt kærlighed og lykke som det her - jeg kunne bryde ud i tårer, skriver hun på Instagram og slutter med en tak til sine følgere, fordi de forstår hende.

SE VIDEOEN: Højgravid Kylie Jenner viser maven frem

Opslaget begynder med en forklaring på, hvorfor hun ikke har bekræftet sin graviditet. Hun er bevidst omkring, at hun plejer at tage sine følgere med på de rejser, hun begiver sig ud i. Men denne gang følte hun sig nødsaget til at forberede sig på rollen som mor på den mest positive, stress-frie og sunde måde, hun kunne forestille sig.

LÆS OGSÅ: Lagde du mærke til det? Geggo I vild forvandling til ZULU Awards

Hun afviser dog i samme ombæring en del af de rygter, der har været omkring hendes graviditet og den dengang forestående fødsel.

- Der har ikke været noget jeg-fik-jer øjeblik - ikke nogen stor, betalt afsløring planlagt. Jeg vidste, at min baby ville føle enhver stress og enhver følelse, så jeg valgte at gøre det her på min måde for mit lille liv og vores lykke, skriver Kylie på sin Instagram.

På YouTube har den nybagte mor lagt en video ud, hvor man kan følge hendes graviditet, komme med til fødslen og se de første glimt af Kylies smukke datter. Se videoen øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Vildt Kardashia-krav: Så mange millioner koster det at afsløre Kylies graviditet

LÆS OGSÅ: Kylie vender tilbage som mommy-blogger

 

♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on