SE VIDEOEN: Højgravide Kylie Jenner viser maven frem

Nu er der vist ikke længere tvivl om Kardshian-søsterens graviditet.

I flere måneder har Kylie Jenner holdt sig skjult for offentligheden, mens amerikanske medier på stribe har erfaret, at den unge Kardashian-søster er gravid for første gang. Indtil nu har hun forholdt sig tavs, og selv om hun endnu ikke har bekræftet graviditen, så har medierne aldrig været i tvivl.

LÆS OGSÅ: Vildt Kardashian-krav: Så mange millioner koster det at afsløre Kylies graviditet

Og nu kan troværdige TMZ afsløre det første billede og den første video af de gravide Kylie Jenner. Onsdag omkring middag - amerikansk tid - gik hun sammen med sin mor, Kris Jenner, og hendes bedste ven, Jordyn Woods, ind på en grund i Hidden Hills i Los Angeles - et område, hvor flere af familiemedlemmerne bor.

Tidligere har det været fremme, at Kylie Jenner holder sig skjult, fordi hun er ked af, at hun har taget hele 27 kilo på under graviditeten, og at hun først har tænkt sig at komme tilbage i offentligheden, når kroppen igen sidder skarpt efter fødslen. Her vil hun gøre et stort comeback og for fremtiden være 'mommy blogger'.

Kylie Jenner har ifølge flere medier termin i løbet af den næste måned. Hun venter sig en pige sammen med rapperen Travis Scott.

LÆS OGSÅ: Calvin Klein-kampagne afslører 7 tegn på, at Kylie Jenner ER gravid

HER kan du se både billedet af Kylie Jenner, mens du i videoen herunder kan se hende sætte sig ind i en bil.

LÆS OGSÅ: Nervøse Kim Kardashian: Kylie er for ung til at være mor