Bruce/Caitlyn og Kris Jenner i 1991. (Foto: Getty Images)
Bruce/Caitlyn og Kris Jenner i 1991. (Foto: Getty Images)

Se chok-reaktionen: Kris Jenner møder Caitlyn Jenner for første gang

Kris Jenner og Caitlyn Jenner møder hinanden for første gang, efter Caitlyn har skiftet køn. Det ender i en ophedet diskussion.

Der er aldrig mangel på drama i Kardashian/Jenner-klanen, og de seneste par år har været ingen undtagelse.

Momager Kris Jenner var i 25 sammen med atleten Bruce Jenner, indtil parret gik hvert til sit, og Bruce Jenner meldte ud, at han ønskede en kønsskifteoperation og ville skifte navn til Caitlyn Jenner. Det tog hårdt på hele familien, og processen var selvfølgelig fuldt nøje af nysgerrige fans, følgere og medier, der gerne ville vide, hvordan familien tog det.

LÆS OGSÅ: Caitlyn Jenner indrømmer svært forhold til familien

Mange ville gerne vide, hvordan Kris Jenner reagerede på, at hendes mand gennem så mange år pludselig ville være en kvinde. Nu kan du se, hvordan Kris reagerede, første gang hun mødte Caitlyn Jenner. De to er nemlig ikke helt enige om, hvordan deres samarbejde omkring børnene burde være fortsat, efter de blev skilt, og derfor mødtes de hos Caitlyn for at tale det igennem.

- At se Cailyn for første gang er så surrealistisk, siger Kris blandt andet i et interview.

LÆS OGSÅ: Kris Jenner åbner op om Tristan og Khloé

Du forlod os

Det er særligt Kylie Jenners dimisson, de to diskuterer. Her blev Caitlyn nemlig ikke inviteret, og det var hun svært skuffet over:

- Jeg var SÅ skuffet over alle. Jeg har kørt dem til og fra skole i 15 år. Det var virkelig som at få en dør smækket i hovedet ikke at blive inviteret til den dimission, siger Caitlyn, mens Kris har en helt anden holdning:

- Du er sensitiv og fantastisk overfor alle de her nye mennesker i dit liv. Ikke overfor den side af familien, som du forlod, svarer hun.

LÆS OGSÅ: Derfor skjulte Caitlyn Jenner kønsskifteoperationen for Kardashian-familien

Se Kris' reaktion og hele diskussionen mellem hende og Caitlyn i videoen nedenfor:

LÆS OGSÅ: CHOK: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på