(Foto: All Over)
(Foto: All Over)

Scott Disicks nye kæmpe-hus: Ungkarlehybel eller sikkerhedsnet?

Kourtney Kardashians eks-mand har investeret 41 millioner kroner efter et nyt hus. Men hvilke bagtanker har han med købet?

Scott Disick vil have styr på sit liv. Kort efter rygterne om, at han skulle være begyndt at date en svensk model, har Kourtney Kardashain-eks'en købt et nyt hus - og ifølge TMZ er husets placering nøje valgt.

Huset, der har kostet Scott Disick 41 millioner kroner, blev af flere amerikanske medier beskrevet som hans nye ungkarlehybel, hvor han kunne holde store fester. Men det velinformerede sladdermedie slår fast, at det slet ikke forholder sig sådan.

- Vores Kardashian-kilder fortæller os, at historierne om, at Scott har købt en ungkarlehybel til $6 millioner er latterlige. Det er ikke en ungkarlehybel. Det er et familiehjem i Hidden Hills - en fornem forstad, hvor der bor mange familier.

- Huset ligger få kilometer fra Kourtney og de andre Kardashian-medlemmers hjem. Scott kan være tæt på sine børn, og så kan han bruge familien som et sikkerhedsnet, så han kan forblive ædru, skriver TMZ.

Se flere billeder af Scott Disick i galleriet over artiklen.

LÆS OGSÅ: Bieber bryder tavsheden om Kourtney: Jeg bliver udnyttet

LÆS OGSÅ: Scott Disick: Jeg ville begå selvmord uden mine børn

LÆS OGSÅ: Scott Disick: Jeg har haft sex med to af Kourtneys søstre

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.