Rob Kardashian og Blac Chyna. (Foto: Getty Images)
Rob Kardashian og Blac Chyna. (Foto: Getty Images)

SAY WHAT! Er 'KUWTK'-stjernen tilbage hos ekskæresten?

Rygterne har svirret på de sociale medier, men nu afliver TMZ rygterne om en genforening.

Efter få måneders forhold gik det for lidt mere end et år siden galt mellem Blac Chyna og hendes unge rapperkæreste YBN Almighty Jay, der på den korte tid sammen både havde friet og flere gange erklæret sine store kærlighed til realitystjernen. Årsagen var angiveligt, at den dengang 18-årige rapper havde gjort en anden kvinde gravid.

På det seneste har der dog floreret rygter om, at de to igen har fundet sammen. 31-årige Blac Chyna og nu 20-årige YBN Almighty Jay blev for nylig flere gange spottet sammen i Texas. Det blev delt på de sociale medier, hvor mange gættede på, at kærligheden igen blomstrede mellem de to.

LÆS OGSÅ: Blac Chyna håner Rob Kardashian: Kan ikke betale børnebidrag

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen elsker Kardashian-familien.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Keeping Up With the Kardashian’-stjerne risikerer fængsel

Sådan forholder det sig dog ikke. Det siger kilder tæt på Blac Chyne til TMZ. Kilderne fortæller, at det var helt tilfældigt, at Blac Chyna og YBN Almighty Jay løb ind i hinanden på restauranten Turkey Leg Hut. Her snakkede de sammen, og de besluttede at tage videre på en natklub som gamle venner.

Her dansede de et par timer, inden de ifølge TMZ forlod stedet hver for sig. Mediet kan desuden fortælle, at Blac Chyna udelukkende er i Texas af forretningsmæssige årsager og ikke for at besøge ekskæresten.

Seerne lærte for alvor Blac Chyna at kende, da hun sammen med ekskæresten Rob Kardashian fik datteren Dream og medvirkede i en række afsnit af 'Keeping Up With the Kardashians'. De to fik siden deres egen realityserie, 'Rob & Chyna', der dog ikke fortsatte efter parrets brud.

Siden har forholdet mellem de to ekskærester været fyldt med drama - hvilket ikke er blevet mindre af, at hun nu har fået sin egen realityserie, 'The Real Blac Chyna'. Det kan du læse mere om her.

LÆS OGSÅ: Efter vilde utroskabsrygter: Nu svarer Tristan Thompson igen