Sandra og datteren Merle (Foto: catjajessenphotography/privat)
Sandra og datteren Merle (Foto: catjajessenphotography/privat)

Sandra deler håb: Vi har nu muligvis en diagnose

Selvom beskeden er hård, er det rart for Sandra at få klarhed.

For et år siden fik Sandra Sommer og eksmanden Martin deres livs værste besked, da lægerne fortalte dem, at deres datter ikke ville blive voksen.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Her føder ung mor

Artiklen fortsætter under videoen af Camilla Framnes fra 'De unge mødre'.

Siden den dag har Sandra og Martin kæmpet for at finde svar på, hvad deres datter, Merle, fejler. De ved, hun lider af epilepsi, men de ved også, at der er mere end det. Det har dog været svært for lægerne at fastslå, men nu ser det ud til at være vendt.

- Vi fik svar på Merles hjernescanning, som blev sendt videre ind til Riget. Vi har nu en “muligvis” diagnose, selvom det ikke er bevist endnu, så er vi ret sikre, eftersom lægen nævnte navnet på den, fortæller Sandra i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Sandra afvist af kommunen: De mener, vores drenge er forkælet

I dag skal Merles undersøgelse med på en stor lægekonference, og da intet er helt sikkert endnu, vil Sandra ikke afsløre, hvad det præcis er for en diagnose, lægerne mener, Merle har.

- Det er lidt ambivalent, for vi har ventet tre år på at få vished, men alligevel rammer det hårdt. Det skisme ikke nemt, men jeg ser positivt på det, selvom det evt. syndrom også kan have nogle fatale konsekvenser, men håbet om at få vished over, hvad der ligger til grund for Merles tilstand, er jeg enormt glad for, slutter Sandra.

LÆS OGSÅ: Neel Rønholt gik ned med stress