Sandra Sommer
Sandra Sommer

Efter stort tab: Tusinder tænder lys for Merle

Merles død har rørt tusindvis på de sociale medier.

I weekenden delte Sandra Sommer den hjerteskærende nyhed, at hende og eksmanden Martins datter, Merle, var gået bort, efter hun havde været indlagt på hospice, fordi det stod klart, at lægerne ikke kunne gøre mere for den lille pige.

- Jeg sad med Merle tæt inde til mit hjerte og sang hende hele vejen, for vi elskede sang. I er mange, der har fulgt Merles rejse, heppede på hende, når det var svært, og sendt flyvemøsser, når det hele var godt. Hendes lille krop kunne ikke mere. Hun var så sej lige til det sidste!, skrev Sandra lørdag i et opslag på sin Instagram, som Realityportalen/HER&NU har fået tilladelse til at dele.

LÆS OGSÅ: Sådan bliver familiens private afsked med Søren Pape Poulsen

Merle, som kom til verden i 2019, led af en alvorlig hjernemisdannelse, og Sandra har gennem årene givet sine knap 50.000 følgere indblik i datterens kamp mod helbredet - selv i de sværeste tider.

Og nu hvor Merle ikke længere er iblandt os, er det væltet ind med kærlighed og kondolencer på sociale medier fra både bekendte og fremmede.

På Sandras opslag om Merles død har næsten 10.000 kommenteret, hvor de har sendt tanker afsted til familien og udtrykt, hvordan det har påvirket dem at følge Merles liv.

Derudover er der oprettet et "Din tur"-klistermærke på Instagram stories, som opfordrer brugere til at "tænde et lys for Merle og hendes familie i denne svære tid".

I skrivende stund har hele 1500 brugere bidraget til at ære Merles minde og har delt budskabet på deres egne stories.

LÆS OGSÅ: Så du Anders Breinholt som vagt i Parken? Her er forklaringen

Aldrig mere skal vi danse

Også Sandra tyede i går aftes til sin Instagram story, hvor hun satte flere ord på tabet af Merle.

- Aldrig mere skal vi danse aftensmadsdans. Men vi dansede og sang til det sidste. Du åndede ud til min og Trines sangstemme og blev kørt ud i kisten af en violinist, der spillede for dig. Mens vi, dine nærmeste, sang for dig. Lige inden jeg puttede dig for sidste gang, dansede og sang mor for dig, skrev hun og fortsatte:

- Elskede Merle. Jeg rummer ikke, at du ikke er her mere. Tak for verdens bedste og mest lærerige fire år og otte måneder præcis.

LÆS OGSÅ: Medina indrømmer: Jeg var skidesur

Sandra delte også i går, at Merle skal begraves i Gladsaxe på torsdag.

- Merle skal sendes på sin sidste og smukkeste rejse med farver og enhjørninge, præcis som hun elskede, skrev Sandra, der takkede for støtten, men opfordrede fremmede til at nøjes med at sende deres kondolencer gennem blomster:

- Tak for jeres massive støtte i denne svære tid. Jeg modtager mange beskeder om Merles begravelse på torsdag. Alle er selvfølgelig velkomne til at sende blomster. Men fremmede, der ikke havde en relation til Merle, hendes far eller jeg, vil vi helst ikke have dukker op.

LÆS OGSÅ: Efter ti år på 'Badehotellet': Føler sig snydt