CHOK: Ung mor er blevet skilt

'De unge mødre'-parret skal skilles, men de er fortsat bedste venner.

Sandra Sommer kendt fra tv-serien ‘De unge mødre’ har gennem de seneste år været igennem en del sammen med sin mand Martin og deres to sammenbragte drenge, efter de fik datteren Merle, som lider af epilepsi.

LÆS OGSÅ: Ung mor bliver en del af hjemmeværnet

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Mascha Vang fortæller om sit bryllup.

For lige knap en måned siden fortalte Sandra og Martin, at de ledte efter en mere handicapvenlig bolig, men de havde fået afslag af kommunen. Nu tyder alt dog på, at de i stedet skal lede efter to boliger. Martin og Sandra er nemlig gået fra hinanden, afslører de på Instagram.

SE ALLE BILLEDERNE: Fra Mascha Vangs bryllup

- Som jeg sagde i min story, er det altså ikke en joke, at vi ikke er sammen mere. Vi blev i fællesskab enige om at blive skilt, da vi længe har kæmpet for vores forhold og har alt for høje forventninger til hinanden i vores forhold. Det er udelukkende grunden til beslutningen, som er taget i fællesskab. Vi er enige om, vi skal være hinandens bedste venner, og det fungerer allerede langt bedre end som ægtefolk, skriver Sandra og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Mascha efter brylluppet: Derfor græd jeg ikke

- I er allerede mange, der skriver, det kommer som et chok for jer, men I ser også kun en brøkdel af vores hverdag. Jeg tror, det er de færreste, der vil hænge sin partner ud, når det er svært. Vi har selvfølgelig kun delt de gode stunder,  da alt andet ville være underligt! Vi har haft en skøn sommer sammen, vi har været ude og rejse og virkelig hygget om vores lille familie som en blid overgang på vores situation.

Har lavet Tinder-profil til sin mand

På sin story fortæller Sandra, mens hun er ude og spise frokost med Martin, at de faktisk er så gode venner, at hun har hjulpet ham med at oprette en Tinder-profil, så han kan komme ud og møde nogle kvinder. Der er da heller ingen tvivl om, at kærligheden stadig er stor mellem dem.

LÆS OGSÅ: Silas og Nicolai afslører: Derfor sprang vi brudevalsen over

- Vi fik lavet ringe i Tyrkiet som symbol på, at vores ægteskab var en lykkelig tid, som Merle naturligvis arver. Vi er lykkelige nu, og lykkelige for, at vi er så gode sammen som venner. Vi bor stadig sammen, indtil det rette dukker op for os. Jeg har delt lidt af vores boligsituation, men i en anden tilgang da vi ønskede at holde os private, til vi begge var ovenpå, og vores familie vidste besked.

- Vi er lykkelige og ønsker kun hinanden det bedste! Vi har gjort det hele på en ordentlig måde og står derfor stærkt nu og vil forblive en del af hinanden liv.

LÆS OGSÅ: Lenny: Derfor gik det galt for Teitur

Se hele opdateringen herunder.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Sandra Sommer (@sandras_verden)