Sæþór storhitter på Instagram

Sæþór er glad for de muligheder, 'Bagedysten' har medført.

Sæþór Kristínsson vandt 'Den store bagedyst' sidste år, og efterfølgende har hans liv taget en stor drejning.

- Jeg sad i en regnskabsfunktion før, og nu kører jeg lidt mit eget liv på mine sociale medier og lever af det, så det har vendt op og ned på det hele til det bedre, fortæller Sæþór til HER&NU og forklarer, hvordan det går.

- Det er spændende og fedt, jeg lærer hver dag. Det har givet mig en frihed og mere tid og overskud til min datter i hverdagen. Hun har en mere frisk og glad far nu.

LÆS OGSÅ: Højgravide Liv Martine: Jeg føler mig privilegeret

Der er især én ting, der hitter på Sæþórs Instagram.

- Jeg har kørt noget, hvor jeg har flettet min datters hår, som folk har taget virkelig godt imod. Vi har gjort det til en ting og har lavet flettesøndag. Det er bare et hyggeligt øjeblik, hvor det bare er mig og hende, og det har folk været vilde med, forklarer Sæþór, der danner par med Thomas Evers Poulsen, men har datteren Gloria fra et tidligere forhold.

LÆS OGSÅ: Hemmeligt forhold: Mødte hinanden under optagelserne til TV 2-program

Selvom Sæþór er god til at flette, så ser han det ikke som en forretningsidé.

- Det er ikke rigtig noget, jeg har gjort overvejelser omkring. Det er bare et hyggeligt øjeblik med hende. Skulle det føre til noget, kunne det være hyggeligt. Jeg tror bare ikke, jeg er den rette til at undervise i det, da jeg bare er amatørfletter - ligesom jeg er amatørbager. Men det kunne da være sjovt at tage en masse fædre ind og lære dem de helt basale fletninger, så de også kan glæde deres døtre med andet end hestehale, fortæller Sæþór.

LÆS OGSÅ: Mikkel afslører: Vi har hele tiden været kærester