Sådan endte Lebbe Lone i 'Familien fra Bryggen'

Det var slet ikke meningen, at Lone skulle være med, men så skete der noget uventet.

I dag er der premiere på Viafree-programmet ‘Best of Bryggen’, hvor man kan se de bedste øjeblikke fra de første 15 sæsoner af ‘Familien fra Bryggen’. Programserien er bygget op af 8 afsnit med hver sit tema. I hvert afsnit kommenterer Linse og Geggo på de klip, vi ser, og i slutningen af hvert program ser vi deres eget personlige favoritklip.

LÆS OGSÅ: Cengiz efter kold luft: Vi har ikke brug for Mikkel

Det andet afsnit af serien handler om Lebbe Lone. Brygge-beboeren Lone har altid fulgt familien tæt, og i dette afsnit husker Linse og Geggo tilbage på deres favoritøjeblikke med Lone.

Stephanie og Linse ser tilbage på, hvordan Lone endte som en karakter i Bryggen, for det var nemlig slet ikke meningen, at Lone skulle være med i serien, men så skete der noget uventet.

LÆS OGSÅ: Midt i stor familiestrid: Mikkel og Lea udfordrer Geggo og Linse

De ser også tilbage på dengang Lone fik Linses navn tatoveret, og da Linse havde hende med på galopbanen for at prøve, om jobbet som jockey mon var noget for hende.

Linse laver sin bedste Lone-imitation, og vi husker tilbage på skønne øjeblikke, som da Linse farvede Lones hår pis-gult, da Lone prøvesmagte Moppers hjemmelavede hundekiks – og ikke mindst dengang, Lone blev klædt ud som dame. Et gensyn fyldt med grin.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz taber på ‘Stjerne Boksing’: Vi er i underskud økonomisk