Vi mødte Joy og Mia for første gang på skærmen i 'Singleliv'. Foto: Krestine Havemann/Kanal 4
Vi mødte Joy og Mia for første gang på skærmen i 'Singleliv'. Foto: Krestine Havemann/Kanal 4

Realitybabe raser over eget program: Det er ikke fair!

Ifølge Joy, så viste 'Mig og min mor' ikke, hvem hendes mor Mia faktisk var og er. Dog fortryder hun ikke deres deltagelse i programmet.

Joy Petersen lærte vi at kende, da hun sammen med sin mor Mia Petersen deltog i 'Singleliv' og ikke mindst 'Mig og min mor', hvor Joy og mor Mia blev sande seerfavoritter, der altid var garanti for et godt grin med deres tætte forhold og spøjse kommentarer.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen chokerer: Får lavet hele ansigtet om

Men nu fortæller Joy, at hun faktisk ikke syntes, at hun og hendes mor blev portrætteret helt sandfærdigt i 'Mig og min mor', hvor de delte ud af deres liv og problemer.

- Da vi viste det i 'Mig og min mor' i sin tid, kan jeg godt se tilbage i bakspejlet, at de gerne ville have drama og seere, skriver Joy i et opslag på Facebook.

- Jeg ville ønske livshistorien kunne fortælles ægte, og ikke en tilrettelægger, der lige skal ind og pille og skabe en stemning. Jeg synes virkelig, nogle TV-kanaler formår at få deres tilrettelægger til at skabe en stemning, som ikke er der, og det er ikke fair journalistik, fordi så piller de ved en historie og får noget frem, som slet ikke har været der, og dem har vi desværre haft en del af. Vi fik vores historie ud, men savner et TV, der ikke manipulerer med sandheden for egen vindings skyld, fordi shit, hvor har de fremstillet min mor forkert, raser Joy.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘Paradise’-Julie afslører: Kærester med barndomsveninde

Vis noget andet!

Overfor Realityportalen uddyber Joy dog, at hun bestemt ikke fortryder sin eller sin mors deltagelse i det populære Kanal 4-program. Derimod mener hun blot, at programmet stillede mere spidst på nogle ting end andre.

- Jeg fortryder intet, men når jeg tænker tilbage, synes jeg godt, der var mange andre ting, der skulle vises, altså man blev jo optaget 8-12 timer og ud fra det udvalgte de 10 minutter samlet , og der var der bare så mange andre gode og fornuftige ting, der kunne være vist, uddyber Joy overfor Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Amanda og Nicklaes uenige om forholdet: Prøver at finde hinanden igen

Herunder kan du se Joys opslag, hvor hun blandt andet raser over 'Mig og min mor'-tilrettelæggerne

Præcis det samme jeg også har oplevet, mine forældre har heller ikke kunne give mig noget økonomisk, og har altid skulle... Slået op af Joy K. PetersenOnsdag den 22. juli 2020

LÆS OGSÅ: Mathilde og Robin flytter sammen

Åbner op om fattigdom

Joys Facebook-opslag med kritikken af 'Mig og min mor' kommer på baggrund af et Facebook-klip med DR-dokumentarserien 'Vin, heroin og ubetinget kærlighed', hvor vi ser 22-årige Oliver Bloch - som nogle måske vil kunne genkende fra hans korte visit i 'Ex on the Beach'.

I dokumentarserien åbner Oliver og hans mor op om deres kamp mod fattigdom og morens stofmisbrug, og den fortælling vækker altså genklang hos Joy.

- Præcis det samme har jeg også oplevet, mine forældre har heller ikke kunne give mig noget økonomisk og har altid skulle klare den selv. DOG har jeg altid fået kærlighed og er heller ikke flov over den fortid, vi har og min mors kamp, skriver hun.

LÆS OGSÅ: 10 realitystjerner du ikke vidste havde børn

I et efterfølgende blogindlæg uddyber Joy, hvordan det var at vokse op med en mor, der forgæves forsøgte at få tildelt førtidspension, mens Joy selv måtte spæde til med sin SU for at få det til at løbe rundt derhjemme.

- Vi har altid holdt sammen, og vi har klaret den så godt, vi kunne med op- og nedture, hvilket I også kunne følge i programmet 'Mig og min mor', som vi lavede for knap 6-10 år siden efterhånden, skriver Joy.

LÆS OGSÅ: UH! ‘Ex on the Beach’-hunk har fået dame på

LÆS OGSÅ: Linse om at bo i campingvogn: Det er balsam for sjælen