Reality-stjerne gravid og forlovet med 10 år yngre mand

Den tidligere reality-stjerne fortæller nu om sin forlovelse og faren til sit kommende barn.

Det er ikke meget, man har set eller hørt til Joy K. Petersen, som har deltaget i 'Singleliv' og 'Mig og min mor', siden hun i 2017 brød med sin reality-kæreste Carlos Zamora, som er kendt fra 'Paradise Hotel', efter tre års forhold. Men i januar måned afslørede hun på sin offentlige Instagram-profil, at hun er gravid.

Dengang løftede hun dog ikke sløret for, hvem der er far til barnet, og om hun havde en kæreste. Men nu viser hun stolt faren til sit barn frem på Instagram og afslører også, at han har været på knæ.

LÆS OGSÅ: KÆMPE ‘PARADISE’-BRØLER: Optagelserne er forsvundet

- Forleden faldt min dejlige kæreste og kommende mand på knæ, jeg blev så overrasket! Og han havde købt den fineste ring med en fin diamant i, jeg blev så glad og sagde selvfølgelig JA! Nu er Joy her både gravid og forlovet, og mig som aldrig havde regnet med, jeg hverken skulle giftes eller have børn, skriver hun i et opslag, hvor man kan se ringen, og i et andet, hvor hun viser kæresten frem, supplerer hun:

- Alt det man ikke havde forventet kom pludselig. Den dejligste unge mand, og nu et kærlighedsbarn på vej og oven i købet er man også blevet forlovet. Føler mig rigtig rigtig heldig. Husk på, alder er kun et tal, du kan møde en i 30’erne, som ikke er klar til børn, og som er umoden, og du kan møde en i 20’erne, som er klar til børn, og som er moden.

LÆS OGSÅ: Cengiz giver trist melding

10 år yngre fyr

Når Joy nævner alderen, så skyldes det, at hendes kæreste er hele 10 år yngre end hende selv. Det afslører hun på sin blog, hvor hun fortæller, hvordan de to mødtes tilbage 2019, da hendes lillesøster fejrede sin 30-års fødselsdag. Dengang var Joy 32, og hun havde ikke forventet at støde ind i den helt store kærlighed og da slet ikke, at han ville være i starten af 20'erne.

- Da jeg fandt ud af, jeg var 10 år ældre, blev jeg lidt skeptisk i forhold til vores liv, og hvor man hver især er på vej hen. Der skete så nogle ting efterfølgende, jeg fik mig en sød grafiker, som selv havde en ung kæreste og fortalte mig, at jeg burde prøve at søge en yngre, fordi de findes! Som i, at der findes modne unge mænd. Efter hun sagde det, åbnede min horisont sig, og jeg tænkte straks på den søde fyr, jeg gik tur med i sommers. Jeg sagde til mig selv, skriver han til mig igen, så er det ham. Dagen efter havde han skrevet. Og jeg tænkte DET er et tegn, skriver hun på bloggen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager taler ud om at være til begge køn

Troede hun ville blive barnløs

Joy har tidligere ytret sit ønske om at blive mor, og allerede i 2017 afslørede hun, at hun havde taget kontakt til en ven, som hun overvejede at få et barn med. Det blev dog aldrig til noget, men den tidligere reality-babe stoppede med at tage p-piller, og det gjorde hun også klart for sin nye unge kæreste. Hun regnede dog ikke med at blive gravid.

-  Jeg havde lidt i tankerne, jeg var barnløs og ikke kunne få børn, og jeg følte heller ikke, jeg skulle have børn, netop fordi jeg aldrig har været gravid, så vil jeg helst ikke lege med tanken for så at blive skuffet. Det besluttede jeg for lidt tid siden, skriver hun på bloggen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: UH! Anne Plejdrup i hed trekant på ‘Paradise Hotel’

- Nå men efter min mens var udeblevet i x antal uger, og jeg begyndte at få kvalme og lyst til hotdogs kl. 11 om formiddagen, tænkte jeg, NU må jeg tage til lægen. Ja, og jeg var gravid. Jeg var lidt i chok og vidste jo ikke, hvordan ham jeg så ville tage det, han var dog med til lægen og ventede udenfor på grund af corona-restriktionerne. Han tog det rigtig pænt og vidste godt, jeg var gravid, han havde en tjekliste med symptomer og sagde “du havde 12 ud af 15 symptomer”. Så han var på en måde forberedt - positivt forberedt.

Ikke alene tog kæresten graviditeten pænt, og de to glæder sig til at blive forældre for første gang, forleden faldt han altså på knæ, så nu kan de også se frem til at blive mand og kone.

LÆS OGSÅ: Stenrige Jesper Buch: Jeg mangler ikke noget