Foto: Privat
Foto: Privat

Reality-babe viser ærligt billede efter fødslen

Der er mange ting, der forandrer sig, når man bliver mor - kroppen er en af dem.

For otte måneder blev Joy K. Petersen mor for første gang, da datteren Ellie kom til verden. Men livet som mor har ikke været en dans på roser, og Joy har både måttet kæmpe med manglende nattesøvn og et parforhold, der gik i vasken, så hun nu er enlig mor.

LÆS OGSÅ: WOW: Ung mor har smidt næsten 50 kilo på et år

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Amalie giver en noget overraskende status på sit forhold til Mikkel.

Derudover har det været hårdt for hende at acceptere, at hendes krop ikke længere er den samme. Joy har levet af at være personlig træner og har dyrket sin egen krop meget inden graviditeten, men det kan hun ikke længere.

LÆS OGSÅ: Paradiso i chok: Måtte flygte fra brand

- Graviditeten forandrede min krop meget. Jeg husker tydeligt det første billede, hvor jeg virkelig ikke havde det særlig fedt. Jeg var jo vant til, at leve en bestemt livsstil og køre et firma, hvor min krop var min reklamesøjle. En krop jeg havde bygget op gennem flere år. Og jeg som troede, at jeg kunne komme i gang med træningen hurtigst muligt, skriver Joy på Instagram og fortsætter:

- Jeg tog rigtig meget på under min graviditet, og jeg fik oven i det lavt stofskifte, hvilket jeg stadig har i dag. Jeg kom aldrig rigtig i gang med den træning, jeg så gerne ville, men jeg har til gengæld stadig formået at smide nogle af mine graviditetskilo.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘X Factor’-dommer er blevet single

Kan ikke have samme livsstil som før

Joy har ikke været på slankekur eller gjort andet for at tabe sig end at gå ture. Hun fortæller faktisk, at hun langt hen ad vejen har levet af take away og færdigretter, fordi det bare skulle være nemt.

- Jeg har gået en masse ture og prøvet at se lidt bort fra den gravid krop jeg var så ked af. Fordi uanset hvad kunne jeg ikke bare springe ned i fitten og køre samme livsstil, som før jeg blev mor, jeg ville ende med at stresse mig selv endnu mere. Jeg har mistet rigtig meget muskelmasse, men hey, det kan jeg opbygge igen, og det kommer til at tage tid, og lige nu har jeg bare ikke den samme tid, fastslår hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Karina fortæller om den nye ‘Forsidefrue’

- Man kan være nok så hård ved sig selv, det er bare vigtigt også at huske sig selv på, at man ikke kan det hele på en gang. Det hele tager tid, og man må give det tid, og prøve ikke at stresse sig selv yderligere.

Se billedet af Joy fra lige efter fødslen og så nu herunder:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Joy K. Petersen (@fit_by_joy)