Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

Reality-babe er blevet mor efter hård fødsel

Nu viser den nybagte mor stolt sin datter frem.

For reality-baben Joy K. Petersen har det længe været en drøm at blive mor, og i sidste uge blev den drøm endelig til virkelighed, da hun sammen med sin 10 år yngre forlovede kunne byde deres første barn velkommen.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

- Så kom vores lille pige til verden i mandags. Nu ved jeg, hvordan veer føles. Velkommen lille Ellie. Nu er livet fuldstændig forandret for altid, og vi er så taknemmelige for vores lille vidunder. Søvn? Hvad er det? Jeg havde en hård fødsel, som jeg vil uddybe senere hen inde på bloggen. Nu bruges tiden på at være familie og lære lille Ellie at kende. Vi elsker hende meget højt, og Lucas (Joys hund, red.) har været SÅ god, skriver Joy på Instagram og uddyber på Facebook:

LÆS OGSÅ: Videre efter Bendtner: Se Philines nye fyr

- I mandags kom vores lille Ellie til verden. Jeg blev indlagt søndag aften med heftige veer (puha, de gør ondt) og da vi ankom, var jeg allerede nogle cm åben. Det gik ret stærkt fra søndag aften med veer, til at hun kom til verden mandag formiddag. Det var en hård fødsel! Virkelig hård! Men vi kom godt igennem det, trods jeg lige skulle syes bagefter. Tak til min dejlige kæreste for at være så god en støtte!

Se det søde billede af Joy og datteren Ellie herunder. Artiklen fortsætter under billedet.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Joy K Petersen (@fit_by_joy)

Det er ikke meget, man har set eller hørt til Joy K. Petersen, som har deltaget i ‘Singleliv’ og ‘Mig og min mor’, siden hun i 2017 brød med sin reality-kæreste Carlos Zamora, som er kendt fra ‘Paradise Hotel’, efter tre års forhold. Men i januar måned afslørede hun på Instagram, at hun var gravid, og siden har hun atter åbnet op for sit privatliv.

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg modtog dødstrusler: De beskrev, hvordan jeg skulle abortere

Dengang løftede hun dog ikke sløret for, hvem der var far til barnet, og om hun havde en kæreste. Men i april viste hun stolt faren til sit barn frem på Instagram og afslørede også, at han havde været på knæ.

Hun fortalte, at de to mødtes tilbage 2019, da hendes lillesøster fejrede sin 30-års fødselsdag. Dengang var Joy 32, og hun havde ikke forventet at støde ind i den helt store kærlighed og da slet ikke, at han ville være i starten af 20’erne. Men kærlighedens veje er uransagelige, og her to år efter deres første møde er kæresteparret både forlovede og forældre.