Reality-babe er blevet enlig mor

Forlovelsen holdt ikke, og nu er hun alene med sin datter.

Det er ikke meget, man har set eller hørt til Joy K. Petersen, som har deltaget i 'Singleliv' og 'Mig og min mor', siden hun i 2017 brød med sin 'Paradise'-kæreste Carlos Zamora efter tre års forhold. Men sidste år afslørede hun, at hun var gravid og forlovet med sin 10 år yngre kæreste.

LÆS OGSÅ: WOW: Ung mor har smidt næsten 50 kilo på et år

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Amalie giver en noget overraskende update på sit forhold til Mikkel.

I slutningen af juli blev hun mor til datteren Ellie, og herefter er der kun kommet sporadiske opdateringer fra Joy på Instagram, hvor man stadig kan følge med i hendes liv. Nu åbner hun dog op om, hvad der er sket bag facaden.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘X Factor’-dommer er blevet single

- Dengang jeg fødte Ellie, havde jeg aldrig regnet med at skulle være alenemor. Men som månederne gik, og der skete nogle ting, kunne jeg godt se, at det ville ende sådan, og at nogle ting desværre ikke blev bedre. At være alene med en baby er ikke nemt! Men jeg vokser dag for dag med opgaven, og jeg elsker stadig at være Ellies mor. Jeg nyder vores tid sammen, skriver Joy og fortsætter ærligt:

- Så snart den lille sover, begynder tankerne, jeg har et puslespil oppe i hovedet, hvor jeg prøver at samle brikkerne og finde logikken bag, men jeg må indrømme, at det er spild af tid! Jeg sidder og ser mine gamle storys/højdepunkter og tænker tilbage på den tid, hvor jeg virkelig nød livet! Den tid glæder jeg mig til at få tilbage og så med lille Ellie, som også skal mærke, hvor stor en livsnyder hendes mor er!

LÆS OGSÅ: Paradiso i chok: Måtte flygte fra brand

Har fået en kæmpe lærestreg

Joy fortæller ikke, hvad der er sket mellem hende og Ellies far, som hun var forlovet med. Efter bruddet tilbage i februar tog Joy væk sammen med datteren i noget tid, men nu er de to atter tilbage i Joys lejlighed i København.

-  Jeg skal huske mig selv på, at når noget virker for godt til at være sandt, så skal jeg være ekstra varsom og ikke bare springe ud i en forelskelse! Jeg har det bedst uden mænd i mit liv! Fordi jeg er en kæmpe livsnyder, jeg elsker at dele ud, hjælpe andre, guide andre, inspirere andre og bare være Joy og være et godt menneske, skriver hun og forklarer:

LÆS OGSÅ: Karina fortæller om den nye ‘Forsidefrue’

- Jeg har en tendens til at ville redde andre og hjælpe dem på vej. Men der er kæmpe forskel på, om det er via mit arbejde eller via mit kærlighedsliv. Jeg skal tage ved lære og har fået mig en kæmpe lærestreg efter denne omgang, og jeg vil nok aldrig gå i detaljer om, hvad der præcis er sket, udelukkende på grund af min datter, hende tager jeg hensyn til.

Joy understreger, at hun er glad for at være ude af forholdet, men kærligheden forsvinder ikke bare på et par uger, og hun er ked af, at hendes drøm om en kernefamilie er krakeleret.

LÆS OGSÅ: Philine afslører: Det slutter her

- Livet er aldrig, som man forventer det. Men uanset hvilke valg, jeg har taget, uanset om tingene gik for “stærkt”, så fik jeg en fantastisk dejlig datter, som jeg elsker meget højt! En kærlighed der kun vokser dag for dag, jeg vil gøre alt for min lille datter.

 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Joy K. Petersen (@fit_by_joy)

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Joy K. Petersen (@fit_by_joy)