Nadia-Shila i 'De unge mødre' (Foto: Janus Nielsen)
Nadia-Shila i 'De unge mødre' (Foto: Janus Nielsen)

Rasende Nadia Shila slår fast: Min søn havde det godt på gaden!

'De unge mødre'-deltageren slår fast, at sønnen ikke bemærkede, at han boede på gaden.

Nadia Shila Petersen og hendes mor, Heidi Pedersen, flyttede for halvandet år siden til USA. Dengang havde de også den unge mors søn, Kyle, med, men efter en periode blev han fjernet og sendt hjem til Danmark.

Det er noget, som Nadia Shila stadig er utilfreds med den dag i dag, og 'De unge mødre'-deltageren mener, at hun altid sørgede for, at sønnen havde det godt, selv om de ikke havde mange penge og boede på gaden. Det slår den unge mor fast i en kommentar på et Instagram-opslag, hvor hun svarer igen til en følger.

- Hvordan kan du sige, at jeg tiggede ved motorvejen og ikke havde råd til mad eller tøj til min dreng? Det er så langt fra sandheden, som noget kan være. Jeg gav altid Kyle mad før mig selv, og jeg købte altid tøj til Kyle før mig selv, skriver hun blandt andet.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila er bekymret for sin mor: Hun ved ikke, hvad hun laver

LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Jeg vil ikke bo i Danmark – heller ikke med Jeremy

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan det ser ud, når Nadia Shila og kæresten er ude at tigge om penge.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila går i Natascha Lineas fodspor

LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Jeg har fejlet rigtig meget med Kyle

'De unge mødre'-deltageren fortsætter med at fortælle, at sønnen havde et godt helbred og var sund og rask, da de rejste til USA. Og det fortsatte, mens han var i deres varetægt.

- Kyle opdagede ikke, at vi var på gaden, for han havde det, der gav ham tryghed, hvilket var min mor og mig. Han var en glad og frisk lille dreng, som talte flydende engelsk og så småt var begyndt at snakke spansk også, fortsætter Nadia Shila, der stadig er utilfreds med, at sønnen blev taget fra hende.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nadia Shila smidt ud af mødregruppe i USA

LÆS OGSÅ: Nadia Shila er skuffet over sin mor: Det er hårdt

Herunder kan du se billedet, som Nadia Shila har lagt på Instagram:

#family #threegenerations #love #baby

Et opslag delt af Nadia Hope & Jeremy (@thegozdanfamily) den

LÆS OGSÅ: