Princess' særlige jul: Masser af gæster, men få gaver

Den unge mor skal holde en ekstra stor jul i år med hele familien og julemanden med, men til gengæld er der langt færre gaver under træet.

Det er noget af en juleaften, der venter den tidligere 'De unge mødre'-deltager Princess Natascha hjemme i Gedser.

- Vi skal holde jul halvt hjemme hos mig, halvt hjemme hos min far, vi deler det op. Vi spiser hjemme hos min far og så tager vi hjem til mig bagefter lige ved siden af og danser om juletræ og spiser risalamande. Så min far står for julemaden, og hvad der dertil hører, og jeg så står jeg for juletræ og slik og risalamande, forklarer Princess og fortsætter:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Gustav er flyttet sammen med kæresten

- Det er fordi, at hjemme hos min far, der har ungerne ikke deres eget værelse, det har de hjemme hos mig, men hjemme hos mig har jeg ikke plads til det hele, vi bliver ti mennesker til jul, så det er ret mange. Så det er nemmere, at vi henover aftenen kan putte børnene på deres eget værelse, og at de kan gå ind og lege, og de kan trække sig lidt, sådan at de ikke skal være sammen med os andre.

En ganske særlig gæst

På gæstelisten til juleaften står nemlig både Princess' tre børn (Lia, Novah og Miso), hendes mor, far, lillesøster, storebror og storebrorens søn og datter.

- Det er en ekstra stor jul i år, det er første gang i rigtig mange år, vi er så mange mennesker til jul. Det bliver rigtig hyggeligt, jeg glæder mig rigtig meget til at være os alle sammen, lyder det med et smil fra Princess.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha dumper igen

Men faktisk kommer der også endnu en særlig gæst forbi juleaften, som Princess håber vil vække glæde hos de i alt fem børn.

- For første gang så kommer julemanden på besøg hos os juleaften. Det er en lokal mand, der leger julemand. Så spurgte jeg, om han ikke lige gad at komme forbi d. 24. Det synes jeg er meget hyggeligt, fortæller Princess.

Princess' ældste datter Lia har nemlig ønsket sig at få julemanden på besøg derhjemme juleaften, siden hun så Gurli Gris få det i børneserien af samme navn, så det bliver en stor juleoverraskelse, Princess glæder sig til at kunne give børnene.

LÆS OGSÅ: Derfor flytter ‘Paradise’-veninder hver til sit

Langt færre gaver

Princess er som bekendt minimalist, hvilket for hende er en process, der handler om at rydde ud i sine ting, indtil hun kun ejer det, der er absolut nødvendigt. Den livsstil betyder også, at der ser lidt anderledes ud under juletræet end sidste år.

- Lia får to gaver af mig, og Noah får tre - sidste år fik de 25 gaver hver, tror jeg. Så vi har skåret rigtig meget ned på gaver i år. Men de får, hvad de har brug for, og de får, hvad de har ønsket sig, men de får ikke alle mulige mærkelige ting og underlige dimser, forklarer Princess.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

Hun afslører, at Lia får et stykke Littlest Pet Shop-legetøj og en graviditetsbabiedukke - som er en gravid Barbie, hvor maven kan rulles rundt, så der kan ligge en lille babydukke indeni -  hvilket Princess har ledt efter i mange år, men endelig fandt i år, mens Novah får tre stykker Gurli Gris-legetøj, som han er stor fan af.

Derudover har børnene også skulle sortere i deres legetøj inden jul og vælge mindst et stykke legetøj, de ikke bruger, så der var plads til julemandens nye gaver.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr afslører fortid med Sofie Linde

LÆS OGSÅ: Nadia Shila i stort skænderi med sin mor: Jeg tilgiver hende ikke!