Princess Natascha (Foto: Kanal 4)
Princess Natascha (Foto: Kanal 4)

Princess Natascha: Derfor får mine børn ikke altid aftensmad

Det sker en sjælden gang, at 'De unge mødre'-deltagerens børn kommer i seng uden aftensmad.

I det kommende afsnit af 'De unge mødre' får seerne igen lov til at følge med i livet hos Princess Natascha Ellen Linea Kaup. Her er den unge mor flyttet fra sin far og ind i sin egen bolig få meter væk. I afsnittet fortæller hun, at det er planen, at kæresten snart skal flytte ind til hende - men det blev dog aldrig til noget, da hun fandt ud af, at han havde en anden familie.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha klar til ny faderskabstest

LÆS OGSÅ: Ung mor har fundet sig selv: Jeg har ikke lyst til flere børn

Princess Natascha er derfor i gang med at skabe et hjem til familien. Der skal derfor både pakkes ud og samles møbler, og så er det ikke altid nemt at holde styr på tiden. Den løber fra den unge mor, og før hun får set sig om, er hun kommet for sent i gang med aftensmaden.

Det betyder, at datteren, Lia, ikke kan holde sig vågen helt til spisetid, og hun er faldet i søvn, før maden kommer på bordet. Princess Natascha ser derfor ingen grund til at vække hende, og det er ikke første gang, det er sket. Det fortæller den unge mor i afsnittet.

- Mine børn falder da engang imellem i søvn uden at spise aftensmad, hvis vi får aftensmad lidt sent. Og det er der altså ingen børn, der er døde af endnu. Hun vågner bare i morgen tidlig og er ekstra sulten, og så får hun en kæmpe portion morgenmad. Så er hun køreklar igen, fortæller den unge mor i klippet.

LÆS OGSÅ: Ung mor er flyttet sammen med kæresten: Vi elsker det alle!

LÆS OGSÅ: Ung mor gik fra kæresten: Nu blomstrer kærligheden på ny

"Det sker sjældent"

Over for Realityportalen gør Princess Natascha det klart, at selv om det sker, så er det ikke ofte, at børnene kommer i seng uden at have fået aftensmad.

- Det sker sjældent. Jeg tror ikke, det sker oftere, end det gør for andre familier, siger den unge mor, der ikke frygter, at hun får kritik for sin beslutning.

- Jeg har kun fået positive meldinger (siden klippet blev offentliggjort, red.). Det er da fint, men folks meninger betyder ikke så meget for mig.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder skal lave makeover for Princess Natascha

LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om fødslen: Derfor fødte jeg på hospitalet

Du kan høre Princess Natascha fortæller mere om den manglende aftensmad i klippet herunder, inden du kan se hele afsnittet på tirsdag klokken 20:00 eller allerede nu på Dplay:

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nu er sagen mod Nadia Shila endegyldigt afgjort: Her er dommen

LÆS OGSÅ: CHOK: Nadia Shila frygter hjertefejl hos ufødt barn