'Paradise'-Nicolai: Dennis Knudsen gjorde mig fed

Nicolai Schwartz giver kendisfrisøren skylden for sine ekstra kilo.

Efter deltagelsen i 'Paradise Hotel 6' var tallet på vægten blevet større og større for Nicolai Schwartz, inden han for nylig begyndte at træne igen. Realityfyren ved godt, hvorfor de ekstra kilo havde fundet vej tl sidebenene.

- Jeg havde fået en del fest-receptionist-rødløber-arrangements-kilo, som jeg havde taget på det seneste års tid. Til arrangementerne propper man jo konstant i hovedet og drikker en del til de forskellige efterfester, forklarer Nicolai til Realityportalen og afslører:

- Så det er faktisk Dennis Knudsens skyld, at jeg tog på, fordi han tog mig med til så mange ting. Nu har jeg fået en personlig træner for at tabe de overflødige kilo, men der er stadig lang vej. Mit mål er at stå skarpt til min 30 års fødselsdag i april næste år.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se ‘Paradise’-Nicolais store forvandling

Respekt for Dennis

Selvom det ifølge Nicolai er kendisfrisørens skyld, at han har taget på, er de stadig gode venner. Faktisk indrømmer paradisoen, at han ser lidt op til Dennis.

- Han vil gerne lave sin fjerde ironman. Han er sgu sej. Jeg har virkelig respekt for ham med alle de bolde, han har luften, siger Nicolai og tilføjer:

- Lige nu er han på optagelser i Tyskland, hvor han står for make-up og hår i filmen 'Flaskepost fra P'.

LÆS OGSÅ: Nicolai Schwartz sælger sig selv

LÆS OGSÅ: Nicolai Schwartz: Derfor røg mit forhold

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.