Ny sæson af 'For lækker til love'?

Fjerde sæson af ’For lækker til love’ er slut. Gennem 12 afsnit har vi fulgt singlerne i et af Danmarks mest sete datingprogrammer – men får vi en ny sæson?

Det succesfulde datingprogram ’For lækker til love’ har kørt i fire sæsoner. Fjerde sæson har budt på et gensyn med kendte singler, som Gustav og Melanie, samt nyere skud på realitystammen. Sæsonen af  'For lækker til love' har hen over vinteren haft lige så stor succes, som de forrige sæsoner. Seertallene har, ifølge programchef Trine Kongegaard, stort set været identiske med de seneste to sæsoner.

LÆS OGSÅ: Gustav tjener kassen!

Får vi en ny sæson?

De lovende seertal tyder på, at programmet rummer materiale til endnu en sæson. Programchef Trine Kongegaard kan dog endnu ikke afsløre, om TV3 laver en  ny sæson af datingprogrammet, men fortæller, at programmet og dets deltagere er ekstremt populært.

- 'For lækker til love' er drevet af stærke karakterer, der på samme tid fascinerer og frastøder ved deres ekstreme høje krav til en partner, forklarer Trine.

LÆS OGSÅ: Nadia og Peter er kærester igen

Nye karakterer i en ny sæson

Fjerde sæson har haft gengangere fra tidligere sæsoner, men med tiden er de andre medvirkende singler fra ‘For lækker til love’ løbende blevet udskiftet.

- Det er klart, at hvis de medvirkende får kærester, så kan de ikke længere være med i 'For lækker til love' som jo er et datingprogram, forklarer Trine Kongegaard.

De fleste af denne sæsons karakterer er fortsat singler, men få er også kommet i faste forhold.

- Vi er i gang med at finde ud af, hvad der skal ske med vores medvirkende i 'For lækker til love', slutter Trine.

Håber du på, at der kommer en sæson mere af 'For lækker til love'? Deltag i afstemningen herunder:

LÆS OGSÅ: 'For lækker til love'-Kia får god sex

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.