Ny 'Prison Break'-sæson på vej: Dét kan du glæde dig til

Produktionen af den sjette sæson af 'Prison Break' er i fuld gang, men hvad kan seerne glæde sig til?

Det vakte glæde hos seriens fans, da successerien ‘Prison Break’ i 2017 vendte tilbage med ni nye afsnit efter otte års pause. Her blev alle trådene i sidste ende bundet sammen, men i starten af januar 2018 bekræftede tv-stationen Fox, at seerne ikke har set det sidste til 'Prison Break'.

Her blev det bekræftet, at man havde sat gang i en sjette sæson. Siden har der dog været stille omkring den nye sæson, der stadig ikke har fået hverken titel eller premieredato. Seriens skaber, Paul T. Scheuring, har teaset et par gange på Twitter, hvor han i marts 2018 fortalte, at han netop havde færdiggjort manuskriptet til det første afsnit.

- Vi går helt tilbage til starten. Bogstaveligt talt de allerførste scener, skrev han på det sociale medie.

LÆS OGSÅ: UHH: Vender endnu en stor stjerne tilbage til ‘Prison Break’?

https://twitter.com/paultscheuring/status/976670898932494336

Siden har han mere eller mindre bekræftet, at at FBI-agenten Alex Mahone, som blev spillet af William Fichtner igennem to sæsoner af serien, vender tilbage og genoptager sin rolle. Det samme gør Dominic Purcell og Wentworth Miller, der i serien spillede henholdvis Lincoln Burrows og Michael Scofield. desuden forventes det, at flere andre af seriens store karakterer genoptager deres roller.

LÆS OGSÅ: WOW! Her kan du se de nye ‘Beverly Hills’-afsnit endnu tidligere

Hvad kan man glæde sig til?

Ellers er der dog ikke kommet meget ud omkring sæson seks af 'Prison Break', men nu har Business Insider samlet en række af de spekulationer omkring, hvad man muligvis kan glæde sig til at se. Mediet gør det klart, at intet endnu er bekræftet, men det er i stedet spekulationer ud fra små hints, som skuespillerne og produktionsfolkene er kommet med.

Sæson fem sluttede med, at Michael Scofield endegyldigt blev frikendt for alle anklager og derfor var fri til at nyde livet med sin familie for første gang i mange år. Ifølge mediet forlyder det dog, at hans tilbagevenden til samfundet ikke kommer til at gå så nemt, som man kunne have håbet, da han fortsat døjer med traumer fra nogle af de ting, han oplevede i de tidligere sæsoner.

LÆS OGSÅ: Vildt twist i ‘Ex on the beach’-drama: Utro med ‘Paradise’-hunk

Wentworth Miller har tidligere fortalt til The Hollywood Reporter, hvad han forestiller sig, at der skete med karakteren Michael efter sæson fem.

- Michael er hjemme, men jeg ved ikke, om han har fundet ro. Han har levet et mareridt i flere år, men nu er han tilbage - tilbage fra de døde. Han er blevet genforenet med sine elskede, men jeg tror, han bliver hjemsøgt af det hele i lang tid, sagde han og fortsatte:

- Der kommer paranoia, søvnløshed og angst - måske får han en trang til at prøve mørke og ulovlige ting. Hvis der er flere historier at fortælle, så kan man starte der; med Michaels knap så lette comeback til det civile liv, sagde han, før det blev offentliggjort, at der kommer en sæson seks.

I slutningen af sæson fem afviste Michael Scofield et jobtilbud fra CIA, men den kommende sæson kan ifølge Business Insider komme til at omhandle netop det job, som han alligevel har valgt at acceptere.

Optagelserne til sæsonen er ifølge Business Insider gået i gang, men de blev tidligere i år sat på pause på grund af Disneys opkøb af selskabet bag serien, Fox.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug

Stjernens vilde plotforslag

Wentworth Miller afslørede forrige år på Instagram, at han havde pitchet et forslag til handlingen i den kommende sæson, som enten er helt galt eller helt genialt. Hans idé går ud på, at Lincoln og Michael bliver fanget af en rigmand, der er stor fan af brødreparret, og han tvinger dem til at gennemgå alle de prøvelser og udbrud, de måtte gennemgå i de første fem sæsoner.

LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne taler ud: Jeg frygtede, at jeg skulle dø

– Mød Tag (23). Tag er en über-fan af Michael og Lincoln. Så han kidnapper dem. Hvorfor? Fordi Tag elsker at kigge på. Og Tag vil have dem til at bryde ud af Fox River. Og Sona. Og Ogygia. Tag vil se dem genleve hele ‘Prison Break’ sæson 1-5 fra start til slut. Kun for ham. Alle de saftige plottwist. Alle de store øjeblikke. Lige fra fangeoprøret til “Sarahs” hoved i kassen til Michaels knivkamp i en ørken i Yemen. Ja. Det vil Tag meget gerne se, står der blandt andet i det, som Wentworth Miller pitchede.

Han skriver dog også, at hans forslag blev afvist, og derfor er det med stor sandsynlighed ikke det, der venter seerne, når ‘Prison Break’ tilbage. Men mon ikke der alligevel venter Michael, Lincoln, Sara og alle de andre endnu en hård opgave.

Det vides endnu ikke, hvornår den sjette sæson får premiere. De danske seerne kunne se den seneste sæson på TV3 og Viaplay dagen efter den amerikanske premiere, og det er ikke utænkeligt, at det samme bliver tilfældet med den kommende omgang af ‘Prison Break’. Indtil da kan du se de første fem sæsoner hos streamingtjenesten.

SE TRAILEREN: Kultserie får ny sæson på Netflix