CHOK: Stopper populær serie efter denne sæson?

Den anden sæson af den populære serie bliver formentlig den sidste.

Der er dårlige nyheder, hvis du er fan af HBO-serien 'Big Little Lies'. Når sæsonafslutningen af den anden sæson på mandag bliver udgivet på HBO Nordic, er der meget, der tyder på, at det bliver det sidste afsnit af den populære serie.

Serien har stjerner som Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley og Meryl Streep på rollelisten, og deres kalendere er formentlig for travle til, at en sæson tre kan blive en realitet. Det har HBO-direktøren Casey Bloys fortalt til TVLine.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Nu kan du streame hele ‘Desperate Housewives’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Dolkens geniale løgn i 'Kongerne'.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Fanfavorit vender tilbage til ‘NCIS’

- Jeg elsker denne gruppe mennesker, og jeg vil gerne lave alt med dem. Men virkeligheden er, at det er nogle af de mest travle skuespillerinder i Hollywood. Vi har aftaler med nogle af dem - Nicole Kidman skal lave serien 'The Undoing' med os. Jeg tror bare ikke, det er realistisk (at der kommer en sæson tre af 'Big Little Lies', red.).

- Hør her, hvis de alle kom og sagde til mig: "Vi har fået alle vores kalendere til at passe", så helt sikkert (vil vi gerne lave endnu en sæson, red.). Men jeg tror altså bare ikke, at det er realistisk.

Mens seriens første sæson sluttede åbent, forholder det sig dog ikke sådan denne gang,  fastslår direktøren. Derfor kommer seerne ikke til at sidde skuffede tilbage, hvis der som forventet ikke kommer flere afsnit.

- Sæson to gav en chance for, at alle involverede kunne få en afsked, de var tilfredse med, lød det fra Casey Bloys.

Du kan se den første sæson og de seks første afsnit af sæson to af 'Big Little Lies' på HBO Nordic allerede nu. Mandag får syvende - og formentlig sidste - afsnit af serien premiere på streamingtjenensten.

LÆS OGSÅ: Stor stjerne forlod ‘NCIS’: Her er hendes afløser