JUHU! Nu kan du streame ny sæson af 'Criminal Minds'

Du kan nu se de første 14 sæsoner af 'Criminal Minds' på Viaplay.

OBS: Artiklen indeholder spoilers fra de første 13 sæsoner af ‘Criminal Minds’.

Nu kan du igen læne dig tilbage i sofaen og se med, mens FBI’s BAU-afdeling går på jagt efter nogle af verdens værste seriemordere. Streamingtjenesten Viaplay har nemlig netop gjort den 14. sæson af den populære krimiserie tilgængelig.

Den seneste sæson sluttede med noget af en cliffhanger, da dr. Spencer Reid og Penelope Garcia blev taget til fange af kultlederen Benjamin David Merva og hans følge.

LÆS OGSÅ: ØV! ‘Criminal Minds’ stopper, men …

Derfor skal holdet både forsøge at redde Reid og Garcia, mens de samtidig skal stoppe kultens forsøg på at begå mord. Sæsonens første af i alt 15 episoder er seriens episode nummer 300

Hvis du er stor fan af serien, så er det med at nyde hvert eneste afsnit. Det er nemlig den næstsidste sæson af 'Criminal Minds'. Det har skaberne af serien allerede bekræftet tidligere i år, hvor det blev afsløret, at en 15. og sidste sæson bestående af ti episoder vil runde hele serien af.

Det vides ikke, hvornår den sidste sæson får premiere for de amerikanske seere, men det forventes, at det bliver til foråret 2020. De 14 første sæsoner har ellers alle haft premiere i september.

De første 14 sæsoner af ‘Criminal Minds’ kan ses på Viaplay.

LÆS OGSÅ: ‘Criminal Minds’-skaber klar med ny, vild serie