WOW! Her kan du se de nye 'Beverly Hills'-afsnit endnu tidligere

C More oplyser i en pressemeddelelse, at streamingtjenensten har premiere på 'BH90210' den 8. august.

Tidligere i år var der gode nyheder til alle de mange fans af den populære tv-serie ‘Beverly Hills, 90210’. Her kom det nemlig frem, at der blev arbejdet på nye afsnit med en lang række af de originale skuespillere.

Serien har fået titlen ‘BH90210’, og ifølge IMDB kan seerne glæde sig til seks afsnit, hvor Gabrielle Carteris, Shannen Doherty, Jennie Garth, Brian Austin Green, Jason Priestley, Tori Spelling og Ian Ziering alle genopliver deres rolle i de seks afsnit.

For nylig oplyste TV 2 i en pressemeddelelse, at de danske seere kunne glæde sig til at se det første af de nye afsnit den 9. august klokken 20:55 på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY - to dage efter den amerikanske premiere.

Men faktisk er det muligt for de danske seerne at se det én dag tidligere, hvis man ikke kan vente helt så længe.

Streamingtjenensten C More oplyser nu i en pressemeddelelse, at de kan vise første afsnit af ‘BH90210’ dagen før TV 2, altså den 8. august. Herefter vil der komme et nyt afsnit hver torsdag i de efterfølgende fem uger.

LÆS OGSÅ: Vildt twist i ‘Ex on the beach’-drama: Utro med ‘Paradise’-hunk

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Linda P og Christina Sederqvist mødte den nu afdøde Luke Perry.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug

Kærlighed gamle romancer

I pressemeddelelsen skriver C More, at de populære skuespillere i bedste meta-stil skal spille sig selv, mens de forsøger at lave en ny sæson af ‘Beverly Hills 90210’.

- En af vennerne foreslår, at det er på tide at mødes igen og få genstartet den ikoniske gruppe fra byen med det verdensberømte postnummer. Men hvad sker der, når første kærlighed, gamle romancer og venner forsøger at fortsætte, hvor de slap?

- De syv teenageidoler er i dag mellem 45 og 58 år gamle, og den nye sæson vil have det twist, at de hver især spiller ophøjede eller forbedrede versioner af dem selv - inspireret af deres virkelige liv og deres ægte relationer, står der.

Seerne får dog desværre ikke lov til at opleve Luke Perry i sin glansrolle som Dylan McKay, da skuespilleren på tragisk vis døde af et slagtilfælde den 4. marts 2019.

Det første af de seks ‘BH90210’ kan ses på C More den 8. august eller på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY den 9. august klokken 20:55.

LÆS OGSÅ: WOW! Endnu et ‘Ex on the Beach’-par skal giftes

Herunder kan du se en lille teaser:

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par skal være forældre: Det var ikke planlagt