UHHHH! Får 'Modern Family'-stjerne sin egen spinoff-serie?

Selv om det snart er slut med 'Modern Family', så er det ikke nødvendigvis slut med at følge med i livet hos alle familiemedlemmerne.

En æra er snart slut. Når den 11. sæson af 'Modern Family' senere i år løber over skærmen, bliver det sidste gang, at seerne får lov til at følge med i livet hos den skøre og skønne Dunphy/Pritchett-familie.

Men måske er det alligevel ikke helt slut. ABC's underholdningsdirektør, Karey Burke, har nemlig tidligere åbnet op for, at der kan komme spinoffs af den prisvindende komedieserie. Nu åbner hun igen op for den mulighed.

Over for Deadline indrømmer Karey Burke, at Hayley Dunphys liv i de seneste sæsoner har taget en drejning, der åbner en oplagt mulighed for en spinoff med hende, on/off-kæresten Dylan og deres nyfødte børn.

LÆS OGSÅ. ‘Modern Family’-duo klar med ny komedieserie

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre om nogle af de udfordringer, Remee og Mathilde har for at få familielivet til at hænge sammen.

LÆS OGSÅ: Dansk realitydeltager afbryder forlovelsen: Jeg er knust

Underholdningsdirektøren siger dog, at samtalerne om en mulighed spinoff endnu ikke er kommet langt.

- Jeg bliver lukket ned, hver gang jeg bringer det op for Steve Levitan, så jeg holder mund i et lille stykke tid. De er lige startet på produktionen af den sidste sæson. Jeg var til første gennemlæsning af manuskriptet sidste uge, hvilket var så godt. Så jeg lader dem fokusere på det, siger hun til mediet.

Karey Burke understreger dog, at hun ikke vil lave Steve Levitan og resten af 'Modern Family'-holdet holde hende længe hen, inden der for alvor skal snakkes spinoff. Og her er en serie med Haley, Dylan og børnene altså en reel mulighed.

LÆS OGSÅ: UHH! Remee og Mathilde afslører stor nyhed

I første omgang kan man dog glæde sig til, at den sidste sæson af 'Moderne Family' løber over skærmen. Sæson 11 har premiere for de amerikanske tv-seerne den 25. september.

‘Modern Family’ vandt en Emmy for bedste komedieserie fem år i træk mellem 2010 og 2014. Det har kun ‘Frasier’ tidligere præsteret.

Du kan se de første ni sæsoner af ‘Modern Family’ på Netflix.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne får vild tatovering