Optagelserne i gang: 'Hånd i hånd' vender snart tilbage med ny sæson

Optagelserne til sæson to af 'Hånd i hånd' er gået i gang.

'Hånd i hånd' var populær, da den sidste år løb over skærmen på TV3 og Viaplay, og derfor vakte det stor glæde, da Realityportalen og HER&NU i januar kunne fortælle, at en sæson to var på vej.

I en pressemeddelelse oplyser Nordic Entertainment Group nu, at optagelserne til sæsonen er i gang. Den får premiere i løbet af foråret 2020.

- I denne sæson møder vi igen Anders og Lise, et år efter de har valgt at blive skilt. Trods deres beslutning om at gå fra hinanden, ender de alligevel i seng sammen. Anders’ nye kæreste, Marie, er ude at rejse, så Lise og Anders er nødsaget til at finde svar på deres genopdagede følelser, inden Marie kommer hjem en uge senere, står der om sæsonen.

LÆS OGSÅ: Realitystjerner raser over DR-program

- Lise og Anders vælger derfor at søge hjælp hos deres tidligere parterapeut. I terapien gennemgår de året, der er gået, hvor de har kæmpet med, hvem de hver især er blevet - uden hinanden. Hvad det har betydet for dating-livet. Hvordan de har tacklet misforståelser, nye familiemedlemmer og alt det, som nu engang følger med en skilsmissepakke. Det store spørgsmål er, om de tør satse på hinanden igen. Skal de give kærligheden en ny, men risikabel chance? Eller forblive de perfekte skilsmisseforældre for datteren, Alba?

Anders og Lise spilles igen af Esben Dalgaard og Ditte Ylva Olsen, mens parterapeuten er Rasmus Bjerg. Desuden medvirker Birthe Neumann, Peter Gantzler, Stephania Potalivo, Tommy Kenter, Peter Zandersen, Marie Boda og Neel Rønholt.

'Hånd i hånd' er skrevet af Thomas Glud og Tone Mygind Rostbøll efter en idé af Christian Fuhlendorff. Serien instrueres af Parminder Singh og Nikolaj Steen og produceres af Mia Marie Borup og Bo Mortensen.

Sæson to af 'Hånd i hånd' får premiere til foråret 2020. Du kan se eller gense den første sæson på Viaplay.

LÆS OGSÅ: TV3 og Viaplay genopliver dansk seriesucces