'Hånd i hånd'-stjerne: Vi er forelskede

Ditte Ylva sender for tiden varme følelser i retning af sin medskuespiller Esben, som hun har genfundet melodien med i anden sæson af 'Hånd i hånd'.

‘Hånd i hånd’ var populær, da den sidste år løb over skærmen på TV3 og Viaplay, og derfor vakte det stor glæde, da Realityportalen og HER&NU i januar kunne fortælle, at en sæson to var på vej.

I går bekræftede Nordic Entertainment Group så, at optagelserne til den anden sæson var i gang.

LÆS OGSÅ: Hemmelig vielse: Dansk realitybabe er blevet gift i smug

I dag fortæller Ditte Ylva, der i serien gør figur som den kvindelige part i det ombruste forhold, at optagelserne faktisk er rigeligt godt i gang.

- Det går så godt, vi er nået halvvejs faktisk i går. Vi har faktisk blokpause med læseprøver og kostumeprøver på det nye, så vi er præcis halvvejs, det er så sjovt, jeg elsker det, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Realitystjerner raser over DR-program

Nyskilt og genforelsket

I 'Hånd i hånd' spiller Ditte Ylva overfor Esben Dalgaard, der har rollen som hendes mand Anders. Men i anden sæson er parret blevet skilt - og bliver i tvivl om, om det er den rigtige beslutning.

Esben Dalgaard og Ditte Ylva som det ombruste par Anders og Lise (Foto: Viaplay)
Esben Dalgaard og Ditte Ylva som det ombruste par Anders og Lise (Foto: Viaplay)

- Det sjove er jo, at vi har været sammen, så nu skal vi faktisk spille, at vi vil hinanden, men ikke kan have hinanden, og før der skulle vi spille, at vi havde hinanden, men ikke kunne holde hinanden ud, så det er faktisk virkelig dejligt. Det er dejligt at spille glad og forelsket, forklarer Ditte.

SE BILLEDERNE: Realitystjernes VILDE vægttab – nu står brysterne for skud

Dog kan hun ikke garantere om de følelser, hun bringer ind i sin karakter Lise også er berettigede helt endnu.

- Vi har lavet halvdelen af det nu, så jeg kan ikke helt fornemme, om det er hele serien eller om vi overhovedet skal være forelskede, men vi er hvert fald lidt forelskede, lyder det fra Ditte.

LÆS OGSÅ: Ung mor undskylder efter snyd

Privat er der dog ingen særlig mand, der får de kærlige følelser frem i hende.

- Jeg laver lidt teater, jeg laver 'Hånd i hånd', jeg har ikke fået nogen kæreste og alt er på en eller anden måde det samme, men det er heldigvis godt, griner skuespillerinden.

LÆS OGSÅ: Tilbage på skærmen: ‘Love Island’-Olivia chokerer i vildt sex-program

Sæson to af ‘Hånd i hånd’ får premiere til foråret 2020. Du kan se eller gense den første sæson på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Sidney Lee vender tilbage til skærmen med kæresten