HOT NEWS! Fanfavorit vender tilbage til 'NCIS'

Nu vender Cote de Pablo tilbage til rollen som Ziva David i den populære dramaserie.

OBS: Artiklen indeholder spoilers fra den 16. sæson af 'NCIS'.

En række populære ansigter har i de seneste år forladt successerien 'NCIS', hvor blandt andet Michael Weatherly efter sæson 13 stoppede som agenten Anthony DiNozzo, mens Pauley Perrette efter sæson 15 stoppede som den retsmedicinske specialist Abby Sciuto.

I seriens 11. sæson forlod Cote de Pablo holdet, efter hun havde spillet agenten Ziva David fra den tredje sæson, men nu får seerne igen lov til at opleve hende i den populære dramaserie. Det står klart efter sæsonafslutningen på sæson 16, der i går aftes rullede over de amerikanske tv-skærme.

SE BILLEDET: Legendarisk ‘Paradise’-hunk skal være far

Artiklen fortsætter under videoen, hvor en 'Big Brother'-deltager gennemgår seriemorder-testen.

LÆS OGSÅ: Stor stjerne forlod ‘NCIS’: Her er hendes afløser

Her vendte Ziva David tilbage til sidst for at advare chefen Leroy Jethro Gibbs, og det får seerne lov til at se mere af i den næste sæson af serien.

- Dette overraskende øjeblik er kun begyndelsen. Vi er glade for at afsløre, at Cote de Pablo bliver gæstestjerne i sæson 17 af 'NCIS', hvor Zivas advarsel til Gibbs bliver foldet ud, siger showrunners Frank Cardea og Steven D. Binder ifølge Deadline.

I sæson 13 kom det frem, at Ziva David havde fået en datter med Anthony DiNozzo, og meget tydede på, at den tidligere agent blev dræbt under et angreb. I løbet af den netop overståede sæson blev det dog afsløret, at hun rent faktisk var i live, men blot var gået i skjul, og sæsonen sluttede altså med, at hun igen kom frem til offentligheden.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘De unge mødre’-stjerne er gravid igen

Tophemmelig optagelse

Der har været rygter om, at Cote de Pablo ville genoptage rollen som Ziva David, men folkene bag serien tog deres forholdsregler for at holde det så hemmeligt som muligt.

Deadline skriver, at Zivas comeback ikke var en del af det originale manuskript, og kun Frank Cardea og Steven D. Binder havde en kopi af scenen.

Da scenen skulle filmes, blev Cote de Pablo ført ind gennem bagindgangen, hvor det blev optaget med få produktionsmedlemmer, efter resten af holdet var blevet sendt hjem efter en lang dag med optagelser.

Helt så hemmeligt bliver det nok ikke, når der skal laves optagelser til den 17. sæson af 'NCIS', der formentlig får premiere til september - i hvert fald hvis serien følger sammen mønster som de første 16 sæsoner.

Du kan på nuværende tidspunkt se sæson 12 til 15 af 'NCIS' på Viaplay

LÆS OGSÅ: CHOK: Stort reality-bryllup aflyst