Nu kan du streame ny 'NCIS'-sæson

En ny sæson af den populære krimiserie er netop blevet gjort tilgængelig.

Nu er der gode nyheder, hvis du følger med i ‘NCIS’ på Viaplay. Streamingtjenesten har nemlig gjort hele den 15. sæson af den populære krimiserie op, og du kan derfor igen følge Leroy Jethro Gibbs og holdet, mens de løser mord begået på marinesoldater og deres familier.

SE BILLEDET: Legendarisk ‘Paradise’-hunk skal være far

LÆS OGSÅ: CHOK: Fie Laursen mister kæresten

Artiklen fortsætter under videoen, hvor en 'Big Brother'-deltager gennemgår seriemorder-testen.

LÆS OGSÅ: Philip chokerer: Det er slut mellem mig og Simone

LÆS OGSÅ: Raser efter ‘Divaer i junglen’: Latterligt og lavt!

Sæsonen begynder to måneder efter, at Gibbs og Timothy McGee blev set kæmpe mod en gruppe oprørere i Paraguay. Mens jagten på de to agenter fortsætter i den sydamerikanske jungle, opstår der nye sager, som resten af holdet må løse.

Sæsonen byder også på en trist afsked med Pauley Perrette, der siden seriens starte har spillet den retsmedicinsk specialist Abby Sciuto. I slutningen af den 15. sæson beslutter hun sig nemlig for at forlade holdet, og hun bliver i stedet afløst af Diona Reasonover i rollen som Kasie Hines.

Sæson 15 består af 24 afsnit. Det ligger allerede nu fast, at dette ikke bliver det sidste, du har set til 'NCIS'-holdet, da den 16. sæson netop nu løber over skærmen i USA. Det er endnu ikke blevet bekræftet, om det bliver den sidste, eller om der også venter en sæson 17 i fremtiden.

Du kan se sæson 12 til 15 af 'NCIS' på Viaplay.

LÆS OGSÅ: WOW! Dansk stjernecast samles i ny serie

LÆS OGSÅ: Stor stjerne forlod ‘NCIS’: Her er hendes afløser