Nu kan du streame ny sæson af 'Criminal Minds'

Fra i dag kan du se de første 13 sæsoner af 'Criminal Minds' på Viaplay.

OBS: Artiklen indeholder spoilers fra de første 12 sæsoner af 'Criminal Minds'.

Nu kan du igen læne dig tilbage i sofaen og se med, mens FBI’s BAU-afdeling går på jagt efter nogle af verdens værste seriemordere. Streamingtjenesten Viaplay har nemlig netop gjort den 13. sæson af den populære krimiserie tilgængelig.

Den foregående sæson sluttede med noget af en cliffhanger, da agenterne Jennifer "JJ" Jareau, Stephen Walker, Luke Alvez, Emily Prentiss, Dr. Tara Lewis og David Rossi endte i et voldsomt trafikuheld iscenesat af den flygtede seriemorder Peter Lewis og hans hold, der var i fokus en stor del af sæson 12.

Den 13. sæson starter med det endelige opgør med Peter Lewis, mens holdet i løbet af sæsonen også går i kamp for at stoppe en lang række seriemordere over hele USA.

LÆS OGSÅ: ØV! ‘Criminal Minds’ stopper, men …

LÆS OGSÅ: ‘Beverly Hills’-stjerne klar til ‘Criminal Minds’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor en 'Big Brother'-deltager gennemgår seriemorder-testen.

LÆS OGSÅ: ‘Criminal Minds’-skaber klar med ny, vild serie

LÆS OGSÅ: WOW! Dansk stjernecast samles i ny serie

Udskiftning på holdet

Inden sæsonen blev det offentliggjort, at Damon Gupton ville stoppe i rollen som FBI-agenten Stephen Walker, der dermed kun nåede at være med i én sæson.

Han bliver afløst af Daniel Henney i rollen som FBI-agent Matt Simmons. Den rolle spillede han i to sæsoner i spinoff-serien 'Criminal Minds: Beyond Borders', inden stikket blev trukket på den. Og så vender Shemar Moore tilbage i rollen som FBI-agent Derek Morgan for et kort visit.

På onsdag har sæson 14 af 'Criminal Minds' sæsonafslutning for de amerikanske tv-seere, og længe var det forventet, at det skulle være den sidste sæson. For nylig var der dog gode nyheder, da CBS offentliggjorde, at man havde forlænget serien med en 15. og sidste sæson bestående af ti episoder. Den forventes at få premiere senere i år, så du kan altså glæde dig til meget mere af krimiserien, når du er færdig med denne sæson.

De første 13 sæsoner af 'Criminal Minds' kan ses på Viaplay.

LÆS OGSÅ: ‘Criminal Minds’-stjerner truer med exit: Giv os mere i løn!

LÆS OGSÅ: Fanfavoritter truede med exit efter lønstrid: Nu er sagen afsluttet