Nu er Kim Kardashian mor til fire: Han ligner...

Kim Kardashians fjerde barn og anden søn er kommet til verden, og han har gjort hendes bekymringer til skamme.

Under optagelserne til et specialafsnit af 'Ellen DeGeneres show' i anledning af mors dag, hvor Kris Jenner blev overrasket af sine datter og børnebørn, fik hun sig en kæmpe ekstra overraskelse. Kim Kardashian var nemlig ikke til stede, og for rullende kameraer fik Kourtney fortalt sin mor, at det skyldtes, at Kims rugemor var gået i fødsel.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian chokerer på Instagram: Hvad sker der?

Optagelserne fandt sted i torsdags, og fredag kom Kim Kardashian og Kanye Wests fjerde barn til verden, det skrev Kim Kardashian på Twitter.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen elsker Kardashian-familien.

LÆS OGSÅ: Kardashian-søstre går solo: Forhandler om eget tv-program

Kort efter skrev hun endu et tweet, hvor hun fortalte, at den nyfødte søn lignede Chicago på en prik, så man skulle tro de var tvillinger. De to børn, som begge er kommet til verden ved hjælp af en rugemor, må dog nøjes med titlen som pseudotvillinger, idet der er under halvandet år imellem dem.

I går uploadede Kim Kardashian billeder på sin Instagram fra det babyshower, hun holdt for godt en uge siden, hvortil hun skrev, at selvom hun var noget nervøs for at skulle have sit fjerde barn, så blev hendes bekymringer gjort til skamme. Hendes nybagte søn er nemlig den roligste af børnene indtil videre, så det lover godt.

LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen

Indtil videre har de ikke delt nogle billeder af sønnen, ligesom de heller ikke har afsløret, hvad han skal hedde, selvom Kanye på sin Instagram-profil opfordrer sine fans til at gætte på navnet. Men nu er Kim og Kanye forældre til fire børn på henholdsvis 0, 1, 3 og 5 år.