Nu er beslutningen taget: Dropper Janni 'Forsidefruer'?

Det populære program 'Forsidefruer' var lige ved at miste en stærk profil, men nu ser alt ud til at vende.

Janni Ree har tidligere ytret sin frustration over TV3s måde at klippe 'Forsidefruer' på, og på et tidligere Instagram-opslag fortæller hun sine følgere, at hun trækker sig fra programmet, men nu har den lattermilde forsidefrue ændret sin beslutning.

LÆS OGSÅ: Rasende Janni: ‘Forsidefruer’ er misvisende

- Kort fortalt, så har jeg haft en samtale med produktionen af Forsidefruer og TV3, og der er faldet ro på. Det er klart, at man bliver frustreret, når der sker nogle ting, som man ikke synes er i orden. Hvis man føler, at man bliver udstillet, det tror jeg ikke, at nogen synes er rart, når man ikke selv føler, at det er rigtigt, fortæller Janni til Realityportalen.

- Jeg kan bare sige, at der er faldet ro på, og at jeg fortsætter i Forsidefruerne.

LÆS OGSÅ: Janni: Amalies mor truede mig!

Til Realityportalen fortæller Janni, at sæsonen er misvisende i forhold til den næste sæson af 'Forsidefruerne', hvilket hun finder frustererende.

- Jeg tror, at tingene er blandet lidt sammen, fordi jeg ved, hvad der kommer i den næste sæson, og så vil jeg være ked af, at man ikke ser det rigtige, og det er alle forsidefruerne enige om. Man kan godt sige, at vi er kede af, at nogen bliver udstillet som et offer, og at vi skulle mobbe, for det er der ingen af os, der gør, og det vil vi ikke have hængende på os.

DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor blev Janni og Amalie uvenner

Janni ønsker ikke at sætte navne på, men faste seere af 'Forsidefruer' vil kunne regne ud, at det er Amalie, der hentydes til, da hun i programmerne har raget sig uklar med de øvrige fruer.

Janni har ikke lyst til at sige for meget og komme ind på alle detaljerne af, hvorfor hun nu fortsætter i programmet, men ønsker blot at fortælle, at der er faldet ro på. Hvorvidt Janni taler med Amalie igen, ønsker hun ikke at udtale sig om, da beslutningen om at blive i programmet ikke handler om hende.

- Det er et arbejde, og the buttom line er, at jeg er glad for TV3, og jeg er glad for mit arbejde, så jeg bliver i 'Forsidefruerne', afslutter Janni.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Bryllup kostede næsten en million

LÆS OGSÅ: Ung mor har født: Faren så fødslen på facetime