Foto: SBS/Krestine Havemann
Foto: SBS/Krestine Havemann

Nanna: Derfor havnede jeg i 'De unge mødre'

Det var Nanna og Ditlevs skæve historie, der fik dem castet til 'De unge mødre'. Deres venner og familie var meget skeptiske, men da de først kom igang, blev samarbejdet med redaktionen rigtig godt.

Nanna viser gang på gang i 'De unge mødre', at hun er en rigtig fighter. Hun blev til sin store overraskelse gravid med sin handicappede kæreste og var konstant i kommunens søgelys, men forsøgte hele tiden at opretholde overskuddet. Og nu fortæller hun på sin blog hvordan hendes oplevelse med programmet har været.

- Vi havde egentlig kontakt med redaktionen lidt for sjov, da jeg havde fået en masse kække beskeder fra venner og familie. “Nu er det vel ikke fordi, du skal være med i 'De unge mødre',  at du er blevet gravid?” og “desværre kan du ikke være med i 'De unge mødre', da din IQ er for høj”. Alle ting sagt i sjov og med glimt i øjet, skriver Nanna på sin blog.

LÆS OGSÅ: Nanna: Vores datter er en gave 

Nanna har selv haft fordomme 

De unge mor har selv haft en del fordomme om programmet, fordi hun også har hørt, hvordan nogle af de andre mødre er blevet modtaget. Hendes forældre var også skeptiske, men hun valgte alligevel at give det et forsøg.

Efter prøvefilmning og en masse mails mellem Nanna og produktionen startede samarbejdet. Problemet var, at Nanna ikke er en typisk ung mor, da hun er over de 20 år. Men der var alligevel noget ved Nanna og Ditlev, mente Sand TV.

- Vores historie gik jo ud på en ret markant aldersforskel på 20 år imellem os, en skadet/handicappet mand som også var/er steril, Ditlev’s særlige fortid som steroidemisbruger, stripper, pornoskuespiller, dørmand osv., skriver Nanna og tilføjer, at man på det tidspunkt også havde konstateret hende med diagnosen borderline, der er en personlighedsforstyrrelsessygdom.

LÆS OGSÅ: 'Fristet'-Angelina fik lettet sit hjerte

Chokeret over at se sig selv på TV

Produktionen var vilde med Ditlev og Nanna, og Nanna godkendte derfor hurtigt, at de ville bruge deres historie. Hun syntes, at det var sjovt at have et kamerahold til at følge dem, men da hun så sig selv i en reklame for 'De unge mødre' ændrede hun holdning.

- Jeg havde det bare så dårligt med det. Det at se mig selv, høre mig selv – man tænker vel altid “eeej lyder jeg sådan der?!?!”. Tænkte også meget på hvordan andre ville tage imod det, skriver Nanna og hentyder til, hvordan der kan opstå misforståelser når 4 timers optagelser koges ned til 4 minutters tv.

- Seerne går ret heftigt til i debatterne, når det kommer til 'De unge mødre', havde jeg læst. Det er som at kaste sig ud foran løverne, og jeg var så nervøs for, hvornår de ville bide hovedet af mig!

LÆS OGSÅ: Nanna: Jeg har mistet veninder pga. Ditlev 

Tænkte over konsekvenserne 

Nanna havde tænkt meget over sin deltagelse i 'De unge mødre', men hun kunne naturligvis ikke forudsige alt.

- Jeg syntes virkelig, vi tænkte os grundigt om inden vi begyndte de første optagelser, men alligevel har vi slet ikke haft de tanker oppe at vende, som vi burde.

Heldigvis har den unge mor fået mange positive reaktioner på sin medvirken.

LÆS OGSÅ: Nanna: Derfor gik Ditlev

Svært at være mor på TV

Det at filme var dog ingen sag for familien i starten. Udfordringerne kom først, da lille Malucca kom til verdenen.

- Pludselig gik det op for mig, hvad jeg havde sagt ja til – At hele Danmark skulle have mulighed for at følge mig i den her nye rolle som mor, som jeg ikke engang selv vidste, hvordan jeg skulle klare.

Og selvom kommunen har været efter Nanna, har hun heldigvis vist, at hun er som skabt til at være mor for sin lille pige.

Læs meget mere om Nanna på hendes blog her.

LÆS OGSÅ: Nadialine: Jeg inspirerer mine fans

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.