Heidi og Nadia Shila. (Foto: DR / Hjemløs på Instagram)
Heidi og Nadia Shila. (Foto: DR / Hjemløs på Instagram)

Nadia Shila slår hånden af sin mor: Jeg er rasende!

'De unge mødre'-deltagerne er ikke på god fod i øjeblikket.

Stemningen er langt fra god mellem Nadia Shila Petersen og hendes mor, Heidi Pedersen. 'De unge mødre'-seerne har for nyligt set, hvordan mor og datter endte i et stort skænderi - primært fordi Nadia Shila mente, at moren kun tænkte på sig selv.

Nadia Shila fortalte dog kameraet, at hun stadig ville blive ved med at tale med Heidi, selv om hun ikke kunne tilgive hende. Men nu er den gal igen, og på Instagram endte mor og datter tirsdag aften i et skænderi, der startede, da Heidi lagde et opslag op på det sociale medie. Heidis profil er privat, men Realityportalen har fået lov til at bruge opslaget.

I opslaget fortæller Heidi, at hun i øjeblikket er på besøg hos en ven, der ikke kan se noget, fordi han venter på en øjenoperation. Ifølge hende er Nadia Shila dog sur og vil have sin mor hjem i huset igen, men det vil Heidi ikke på nuværende tidspunkt, fordi hun hygger sig i hans selskab og ikke ser ham på ofte.

LÆS OGSÅ: Ung mor faldt om: Jeg troede, jeg var døden nær

LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand

Heidi fortæller, at der er en dårlig stemning hjemme i huset hos Nadia Shila og manden Jeremy, og at svigersønnen i den grad hader hende.

- Det er ikke, fordi jeg ikke vil hjælpe med at betale regninger, men jeg har også brug for en pause af og til. Min ven betaler for alt, mens jeg er her. Mad, smøger, Starbucks-kaffe og så videre. Når jeg er i huset med Nadia og Jeremy er alt på deres præmisser og efter deres hoveder. Jeremy hader mig. Seriøst. Hvis han siger to ord til mig om dagen, er det højt sat, skriver hun.

- Jeg bliver bare ked af, at de ikke kan lytte til mig og acceptere, at jeg virkelig nyder min vens selskab. Ja, jeg har været her to gange den sidste måned efter ikke at have set ham i et par måneder (Vi har dog snakket i telefon hver dag). Er jeg virkelig sådan et dårligt menneske, fordi jeg gør noget for mig selv?

LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Min mor er ikke udviklingshæmmet, men …

LÆS OGSÅ: Nadia Shila er bekymret for sin mor: Hun ved ikke, hvad hun laver

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se skænderiet mellem Nadia Shila og Heidi i forrige afsnit af 'De unge mødre'.

CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

"Luder, røvhul, møgso"

Nadia Shila ville dog ikke finde sig i morens beskyldninger, og derfor gik hun på sin egen Instagram for at fortælle deres side af sagen.

- Jeg gider simpelthen ikke, at vi bliver gjort til the bad guys her, så jeg vælger at skrive her. Min mor føler sig yderst uretfærdigt behandlet, fordi der bliver stillet krav til hende. Hun mener, at hun kan bo gratis og betale med $35 om måneden til lidt mad; få gratis bil, forsikring og benzin, for det betaler den sure datter og svigersøn jo; og ryge gratis og derefter kalde datter og svigersøn luder, røvhul, møgso, stupid, you name it, skriver Nadia Shila og fortsætter:

- Når man så påtaler sådan en opførsel og mangel på ansvarlighed, så bliver man råbt af og bliver kaldt kontrollerende. Jeg ville ikke have noget imod, at hun tog op til sin ven i flere dage, HVIS hun hjalp, og hvis hun viste interesse for, at hun har fået et sted at bo og altså har regninger.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hun afløser Sarah Louise i ‘Forsidefruer’

LÆS OGSÅ: Nadia Shila i stort skænderi med sin mor: Jeg tilgiver hende ikke!

På et andet opslag skriver en følger til Nadia Shila, at hun skal huske at behandle Heidi ordentligt, og det svarer 'De unge mødre'-deltageren også tilbage på.

- Hun bliver skam behandlet ordenligt. Jeg står af, når hun igen fravælger ansvar (regninger) og tilvælger en, som udnytter hende. Min mor har ikke én gang hjulpet med at betale regninger, ikke én gang har hun tilbudt at betale for sin autoforsikring eller hjælpe med at betale internet og tv, som hun flittigt bruger.

- Jeg forstår godt Jeremy, at han er sur, for dette her har stået på i månedsvis. Jeg gav hende en telefon, som hun solgte for $200, så hun kunne give sin ven $140, fordi han sad og truede hende. Hun har gentagne gange lånt penge af mig uden at betale tilbage med undskyldningen om, at “vi jo havde dem til at bruge”. Benzin betaler hun heller ikke, men hun vil gerne bruge bilen. Hunden går hun ikke med, men lader ham sidde i buret, svarer Nadia Shila og slår fast, at det altså er vigtigere for hende at passe sin datter end sin voksne mor.

LÆS OGSÅ: Hjemmegående ung mor afslører: Dét får jeg fra kommunen

LÆS OGSÅ: Dansk realitypar er gået fra hinanden: Vi taler ikke længere sammen

Slår hånden af mor

Nadia Shila fortæller også på Instagram, at hun nu har valgt at slå hånden af sin mor, fordi hun ikke vil finde sig i mere.

- Jeg er på det punkt, hvor jeg er nødt til at afskære hende for min egen skyld, for det ender i dumme skænderier, og jeg har en datter, som jeg er nødt til at forsørge. Jeg hverken kan eller vil forsørge en sund og rask kvinde på 48 år, der tror, at hun kan freeloade alle steder.

På Instagram skrev Heidi, at Nadia Shila og Jeremy nu vil leje hendes værelse i huset ud, så hun ikke længere kan bo der. Og det bekræfter 'De unge mødre'-deltageren.

- Jeg forsøger at ændre min tilværelse, og jeg forsøger at lære, at der er noget, der hedder ansvar, og DERFOR taler jeg om at leje det ekstra værelse ud til en, som vil værdsætte det og kan finde ud af at betale. Den eneste grund til, at vi valgte en to-værelses lejlighed, var så min mor kunne flytte med, da hun stod uden bolig.

- Så ja, I kan tro, at jeg er RASENDE, men igen, min mor hopper i offerrollen og skubber skylden over på andre i stedet for at indse, hvad hun selv gør, slår Nadia Shila fast.

LÆS OGSÅ: Deltager raser mod ‘De unge mødre: Det passer ikke!

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

Heidi: Bare vis mig regningerne

Realityportalen har været i kontakt med Heidi, der ikke er enig i Nadia Shilas udlægning af sagen.

- Jeg har svaret hende, at jeg har betalt over $50 i denne måned. Jeg har skrevet det ned i bog, som ligger i deres hus, siger hun og fortæller, at hun gerne vil betale sin del af både husleje og de daglige udgifter, men ifølge hende må hun ikke se regningerne, og så vil hun heller ikke betale dem.

- Som jeg har sagt til Nadia og Jeremy: Hvorfor skal jeg betale til regninger, jeg ikke engang må se for Jeremy? Hvem betaler til regninger, de ikke må se?

Heidi ved ikke, om hende og Nadia Shila bliver gode venner igen, og hun ved på nuværende tidspunkt heller ikke, om hun kan klare sig uden dem, eller hvor hun nu skal bo.

- Jeg ved det ikke. Jeg prøver at gøre mit bedste. Jeg ved ikke, om jeg kan blive lidt flere dage ved min ven. Jeg skal lige se i løbet af dagen, hvad jeg gør, siger Heidi.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Keeping Up With the Kardashian’-stjerner skal skilles

LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg blevet gravid

Herunder kan I se de opslag, som Nadia Shila har delt på Instagram:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Jeg gider simpelthen ikke at vi bliver gjort til the bad guys her, sp jeg vælger at skrive her. Min mor, føler sig yderst uretfærdigt behandlet fordi der bliver stillet krav til hende. Hun mener at hun kan 1. Bo gratis og betale med $35 om måneden til “lidt mad”, 2. Få gratis bil forsikring og benzin, for det betaler den sure datter og svigersøn jo, og 3. Ryge gratis og derefter kalde datter og svigersøn luder, røvhul, møgso, stupid you name it. Når man så påtaler sådanne opførsel og mangel på ansvarlighed så bliver man råbt af og bliver kaldt kontrollerende. Jeg ville ikke have noget i mod at hun tog op til sin “ven” i flere dage HVIS hun hjalp, hvis hun viste interesse for at hun har fået et sted at bo, og altså har regninger. Jeg er på det punkt hvor jeg er nødt til at afskære hende for min egen skyld, for det ender i dumme skænderier, og jeg har en datter som jeg er nødt til at forsørge.. Jeg hverken kan eller vil forsørge en sund og rask kvinde på 48 år, der tror at hun kan freeloade alle steder.. Jeg forsøger at ændre min tilværelse, og jeg forsøger at lære at der er noget der hedder ansvar, og DERFOR taler jeg om at leje det ekstra værelse ud vi har, til en som vil værdsætte det og kan finde ud af at betale. Den eneste grund til at vi valgte en 2 værelses lejlighed var så min mor kunne flytte med da hun stod uden bolig.. i øvrigt blev hun ikke tvunget til at sælge sin RV, hendes “ven” efterlod hende i grøftekanten uden noget alene og ked af det, og flyttede op til sit hus.. ikke engang tilbød han hende et bad eller mad. Hun bad mig om at “gå ind og finde en bil så hun kunne komme af med den lorte RV” Så ja, i kan tro at jeg er RASENDE, men igen min mor hopper i offerrollen og skubber skylden overpå andre i stedet for at indse hvad hun selv gør!

Et opslag delt af Nadia Hope & Jeremy (@nadiasgozdan) den

 
Vis dette opslag på Instagram
 

The sweetest girl in the world ❤ love this little munchkin ??

Et opslag delt af Nadia Hope & Jeremy (@nadiasgozdan) den