Mor Jette afslører: Sandheden bag den blendede kage

Mor Jette havde slet ikke forudset, hvor mange problemer det ikoniske klip ville give hende.

For mange er den tidligere ’Mig og min mor’-stjerne mor Jette blevet synonym med det at blende kage.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus har sagt op: Raser over virksomhedspraktik

Det hele startede, da hun efter en fedmeoperation kun måtte spise flydende kost. I 'Mig og min mor' var mor Jette blevet kendt for sin kærlighed til kage, og derfor blev produktionen lidt bekymrede for, hvad de skulle gøre, nu mor Jette efter operationen ikke længere måtte spise kage.

- Så kom vi altså på denne her idé - altså blandet både redaktionen og os – og fandt ud af, at vi kan sgu da bare blende kagen, og så kan hun drikke den! Jeg tænkte, det kan vi da godt prøve! Men jeg havde jo ikke tænkt over konsekvenserne, forklarer mor Jette til Realityportalen.

Herunder kan du se klip fra dengang, mor Jette blendede en Othello lagkage

LÆS OGSÅ: Derfor har mor Jette sin hund i en barnevogn

Indkaldt til skæld ud på hospitalet

For de fleste var det hele sjov og ballade - ikke mindst for Tobias Dybvad, der gentagende gange brugte den blendede kage-seance i sit show 'Dybvaaad' på TV2 Zulu.

Men mor Jette fik i den grad også bagsiden af medaljen at føle, da hendes blendede kage-smoothie efter fedmeoperationen gik viralt.

- Jeg fik en masse grimme beskeder om, hvad fanden jeg bildte mig ind at lege sådan med livet, for jeg kunne faktisk være død af det der! Jeg må ikke få sukker, og jeg må ikke ditten, og jeg må ikke datten. Folk troede, jeg havde drukket hele blenderen altså, men jeg havde jo kun taget en lille teskefuld, der nærmest kun fyldte en lillefinger, fordi man kan ikke tåle at få mere. Men det melder historien selvfølgelig ikke noget om, forklarer mor Jette.

LÆS OGSÅ: Tina Lund melder ud om at flytte hjem til Danmark

Mor Jette havde nemlig lige gennemgået en fedmeoperation, som hun havde fået betalt af det offentlige sygehusvæsen, fordi hun var af en vis størrelse. Udover at folk blev fornærmede over, at hun efter den statsbetalte operation virkede ligeglad med de pålagte retningslinjer, så blev hun også indkaldt til et møde på hospitalet, hvor der både var oversygeplejersker og læger klar til at skælde hende ud.

- Hospitalet kom efter mig: "Jette, er du klar over, hvad du har gang i?" Ja, og jeg har først opdaget det bagefter, og jeg er rigtig, rigtig ked af, at jeg har misbrugt en operation på den måde, for det var ikke det, der var meningen, fortæller hun.

SE VIDEOEN: Mor Jette fejrer valentinsdag med blenderen

Har blendet flere ting

I dag har mor Jette dog fundet fred med at være kendt for at blende kage, selvom hun anerkender, at det så forkert ud dengang i 'Mig og min mor'. For nylig var hun også med i en musikvideo, hvor hun blendede kage, og hun understreger altså, at det bestemt er værd at give sig i kast med blenderen.

- Det smager hammergodt, det smager fuldstændig som om, det var kagen! Jeg har blandt andet også prøvet at blende flæskesteg, kartofler og sovs og rødkål, og ved I hvad, det smager fuldstændig, som når du spiser det almindeligvis, griner hun.

Herunder kan du se videoen, hvor mor Jette og Jessica svarer på spørgsmål fra Realityportalens læsere

LÆS OGSÅ: Janni taler ud om skænderi med Karsten Ree: Jeg bliver sindssyg

LÆS OGSÅ: Spirituel ‘Robinson’-stjerne: Jeg har levet før