I stor sorg: Hundens livsvigtige medicin udgår

Joy frygter, at hun må aflive sin elskede hund, fordi produktionen af hans livsvigtige medicin er stoppet brat.

Den tidligere 'Mig og min mor'-deltager Joy Petersen er i stor sorg. Hendes 12-årige hund Lucas lider af en sjælden sygdom, der hedder diabetes insipidus, som påvirker, at hunden mister uforholdsmæssigt meget væske ved vandladning.

I torsdags fik Joy så den hjerteskærende melding af sin dyrelæge, at den livsvigtige medicin, hendes hund har fået tre gange dagligt de sidste otte år, er udgået.

- Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan et medicinalfirma bare kan stoppe, græder Joy i et opslag på Facebook.

LÆS OGSÅ: Janni Ree opløst i tårer: Livet er sårbart

Frygte at måtte aflive

Joy frygter, at det bliver nødvendigt at aflive sin elskede følgesvend, hvis ikke hun finder en holdbar erstatning for den udgåede medicin.

- Hunde med diabetes insipidus kan leve cirka 2-3 døgn i stor lidelse, da alt vand vil forlade deres krop. De kaster op uafbrudt og tisser uafbrudt indtil deres celler og krop er tømt for vand, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Peter Birch raser over sin afdøde mors boligselskab

Joy har formået at indskaffe fire flasker af næsedråberne Minirin, som er den livsvigtige medicin, hendes hund får dryppet i øjnene hver dag med otte til ti timers mellemrum. Men den mængde rækker kun til højest halvanden måned.

- Hvordan tror I lige, jeg har det.. Min dejlige, livsglade Lucas på 12 år, som elsker livet, elsker at synge, er elsket af alle. Altid glad, altid nysgerrig, slutter Joy sin klagesang.

Herunder kan du se Joys opslag med hende og hunden Lucas

I mandags kunne man ikke få Lucas’ livsnødvendige medicin som han skal have 3 gange dagligt og har fået i snart 8 år.... Slået op af Joy K. PetersenTorsdag den 28. januar 2021

Joy er ikke vendt tilbage på Realityportalens henvendelser.

LÆS OGSÅ: Jokede i 'Løvens hule': Hvordan er det gået med kærestens "knæskade"?