Pernille Nygaard og Mor-Jane. (Foto: Janus Nielsen)
Pernille Nygaard og Mor-Jane. (Foto: Janus Nielsen)

Dansk tv-stjerne har fået corona

Det er en slem omgang at være ramt af Covid-19 for 'Mig og min mor'-stjernen mor Jane, der savner sine døtre - og ordentligt vejledning fra sundhedspersonalet.

‘Mig og min mor’-stjernen Jane Christensen, 48, der er mor til realitybaben Pernille Nygaard, 30, er blevet hårdt ramt af corona.

- Jeg har selvfølgelig fået hele pakken: Feber, hoste, udslæt på kroppen, forkølet. Altså virkelig influenza gange tre, fortæller mor Jane til Realityportalen.

- Jeg er næsten 100% sikker på, at jeg har fået det af min mand, der har været i København og arbejde. Han fik at vide, at han skulle hjem og testes, og så gik der halvandet døgn, så havde både mig og min søn det.

LÆS OGSÅ: UH! Er dette Jesper Buchs nye kæreste?

Fælles karantæne

Mor Jane er derfor med sin mand Bent og deres 16-årige søn Andreas gået i fælles karantæne i hjemmet i Frederikshavn.

- Min mand har meget hovedpine og hoster og er snottet, men Andreas sover bare, han er træt, forklarer mor Jane.

Herunder kan du se mor Jane og ægtemanden Bent

LÆS OGSÅ: 'Mig og min mor'-stjerne: Nogen vil ødelægge mit firma

Men faktisk er det ikke kun den lille familie, der er isoleret i hjemmet.

- Min søn havde to kammerater til at sove her, der hvor vi fik svar på alt det der, så de må heller ikke komme ud. Så de ligger også her sammen med os. Så vi er fem personer. De skal betragtes som at have corona, fordi de har været sammen med os og sovet tæt her. Den ene har lidt feber, fortæller mor Jane.

Afsavn og manglende støtte

Selvom mor Jane føler sig overbevist om, at hun nok skal komme sig uskadt over at have haft corona, så har hun stadig en del bekymringer for den nærmeste fremtid.

- Det er jo ikke sjovt, så jeg er da bekymret. For hvor lang tid skal man være inde, og tør jeg overhovedet at komme ud igen og tilbage til mit job, fordi man er bange for at smitte nogen, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: WHAT! Hemmelig sex-regel i 'Ex on the Beach'

Derudover har Jane - udover sin hjemmeboende søn Andreas, som hun er isoleret med nu - også to udeboende døtre, nemlig den 26-årige datter Helene og så 30-årige Pernille, som vi kender fra tv. Og de to piger savner mor Jane grueligt i denne tid.

- Det er hårdt, at jeg ikke kan se mine to store tøser. Dem har jeg ikke set længe nu, sukker hun.

Herunder kan du se mor Jane med sine tre børn Helene, Andreas og Pernille

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-par hver til sit: Det er virkelig ikke nice

Derudover er mor Jane heller ikke begejstret for det danske sundhedssystems håndtering af coronasmittede. Hun føler nemlig ikke, hun selv har fået ordentligt med råd og vejledning i sin situation.

- Der er ikke rigtigt nogen, der kontakter os. Jeg måtte selv ringe til Sundhedsstyrelsen og høre. Jeg synes, man får for lidt viden. Hvad gør man, hvor lang tid sådan cirka, og hvornår må man egentligt komme ud, fortæller Jane, der føler sig efterladt med en masse spørgsmål, men hun håber, at hun vil blive kontaktet senere.

LÆS OGSÅ: Gunnvør efter Amalies kritik: Sådan er det bare!