Mor Jette og Jessica (Foto: Janus Nielsen)
Mor Jette og Jessica (Foto: Janus Nielsen)

Mor Jette afslører: Her er min vildeste spirituelle oplevelse

Mor Jette kan både dufte, høre og se ånder. Hendes mest spirituelle oplevelse var dog helt tilbage fra før, hun var fuldt afklaret om sine evner.

Hvis man har set 'Mig og min mor', så ved man nok godt, at deltagerne mor Jette og Jessica Priscilla har været nysgerrige på det spirituelle - og ikke mindst har de forsøgt at afsøge, om de selv ejer spirituelle evner, hvilket mor Jette til sidst blev overbevist om.

LÆS OGSÅ: Albert og Jenna svarer på kæresterygter

Selvom mor Jette er blevet meget dygtigere i sin kontakt med ånderne siden dengang, så er hendes mest spirituelle oplevelse stadig en hændelse, som man også til dels kunne se i 'Mig og min mor', hvor mor Jette og Jessica er på besøg hos en spirituel kvinde i Los Angeles.

- Vi måtte stoppe optagelsen, fordi jeg begyndte at græde så meget, forklarer mor Jette, der blev ramt af de meget private ting, den clairvoyante kvinde kunne fortælle hende.

Herunder kan du se et klip fra 'Mig og min mor'-stjernernes spøgelsestur til USA

LÆS OGSÅ: Mor Jette åbner op: Truet på livet af psykisk syg kvinde

"Helt vanvittigt"

Men den største spirituelle oplevelse var faktisk først efter det rammende møde med clairvoyanten, da mor Jette og Jessica er på vej ud af bygningen, der var ved at blive færdigopført.

- Så ser jeg på et kæmpestort maleri, de er ved at male på en væg. Det var fuldstændig magen til den have, jeg har derhjemme! Der havde været en grund til, at vi var der, forklarer mor Jette.

- Det var helt vanvittigt, indskyder Jessica.

LÆS OGSÅ: Spirituel ‘Robinson’-stjerne: Jeg har levet før

Familien havde nemlig selv anlagt deres have, da der kun fulgte jord med grunden, de i sin tid købte.

- Der var simpelthen garagen, den måde, det var på, de planter og de træer, jeg har derude, den samme bue ud til den anden have, vi har en ørn stående, den var der, vores hunde og det hele. Og jeg siger dig, at hårene rejste sig simpelthen på kroppen, slutter Jette.

Herunder kan du se, da mor Jette og Jessica var på besøg hos Realityportalen for at svare på spørgsmål fra læserne - blandt andet om deres spirituelle evner

LÆS OGSÅ: 15-årig død: Dansk realitydeltager dømt

LÆS OGSÅ: Linse åbner op: Sådan går det med kærlighede