Midt i stor familiestrid: Mikkel og Lea udfordrer Geggo og Linse

Mikkel og Lea er inden længe klar med familiens eget tv-program.

Midt i en familiefejde, der gør, at de ikke er på talefod, udfordrer Mikkel Kessler nu sin søster, Linse, og niecen, Stephanie, på deres hjemmebane som tv-stjerne.

I første omgang som deltager i 'Vild med dans', men sammen med sin hustru, Lea, og deres tre børn Romeo, fem, Rosa-Lia, fire, og Helios på fire måneder, kan man også snart følge ham i en ny serie på YouSees tv- og streamingkanal, Xee.

– Vi laver vores eget program, og det kommer snart. Det er ved at blive klippet sammen nu. Det bliver rigtig spændende, fortæller Mikkel Kessler til HER&NU i det nyeste nummer, der udkommer onsdag morgen.

LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os

I første omgang har et tv-hold fulgt familien på deres rundrejse i Afrika i juli. Det bliver til en serie på seks programmer, men den

tidligere bokser er ikke afvisende for, at der kan komme mere tv.

Cengiz, Lea, Mikkel og Geggo var sammen taget til Mikkels talkshow i oktober sidste år. Nu er der iskold luft. (Foto: Henrik Hildebrandt).
Cengiz, Lea, Mikkel og Geggo var sammen taget til Mikkels talkshow i oktober sidste år. Nu er der iskold luft. (Foto: Henrik Hildebrandt).

– Nu må vi se, hvordan det går, siger Kessler, der glæder sig til at vise familiens oplevelse i Afrika frem.

– Mange tror, at man ikke kan rejse med tre børn. Det kan man godt, og det gik fint. Det var en helt fantastisk tur, fortæller han

begejstret.

Du kan læse denne historie og en lang række andre nyheder om kendte og kongelige i det nyeste nummer af HER&NU, der er på gaden onsdag morgen.

LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to