Melanie: Det er hårdt at være ’For lækker til love’

Kritiske spørgsmål. Klare holdninger. Melanie fra ’For lækker love’ fortsætter jagten på drømmefyren i endnu en sæson af det populære datingprogram.

Vi kender hende som den kræsne og kritiske pige, der har en masse holdninger til sin kommende fyr. Den kritiske attitude over for det modsatte køn har betydet en del kritik af Vordingborg-pigen, men det tager hun med ro.

-Jeg er ikke blevet taget særligt godt imod. Men folk skal huske, at de ikke ser alle personligheder på tv, fortæller Melanie til Realityprtalen.dk.

’For lækker til love’-pigen understreger, at hun intet har imod, at folk kommer og siger noget til hende ansigt-til-ansigt, og snakken i krogene påvirker hende heller ikke.

-Så længe jeg har min familie og mine venner og veninder, så behøver jeg heller ikke ret meget mere, lyder det kontant fra Melanie, som uddyber, at hvis en fyr ikke er klog nok til at lære hende at kende, som den person hun er, så er han ikke mand nok til hende.

LÆS OGSÅ: Sebastian er ude med riven

"Jeg er kræsen"

Gennem ’For lækker til love’ sæson 3, har vi fulgt Melanie på en række dates. Dates, der har budt på sjove speeddates, kritiske spørgsmål og klare udmeldinger. Kræsen og kritisk vil flere mene, og Melaine selv er også enig.

-Jeg betragter mig selv som kræsen. Men der er altså bare nogle ting ved en fyr, som kan give mig kolde fødder og ulækre følelser i maven. En fyr på cykel, en som skal putte og kysse for meget eller hvis han har dårlig tøjstil, så står jeg desværre af, lyder det fra Melanie, der understreger, at hun glæder sig til næste sæson af ’For lækker til love’.

Melanie forklarer til Realityportalen.dk, at til trods for, at hun fremstilles som en kritisk person, så er hun åben over for alle mennesker, der skulle have spørgsmål. Desuden har hun aldrig oplevet at møde nogen, som ikke har kunnet lide hende, efter de har lært hende at kende. Alligevel fortsætter jagten på drømmefyren i den kommende sæson af TV3’s datingsprogram, for som Melanie siger med et smil,

-Det er svært at være for "lækker til love". Der skal meget til, før jeg finder en fyr, jeg synes godt om, slutter hun.

LÆS OGSÅ: Nadia: 'For lækker til love' er et jantelovsprogram

Fremtiden er målrettet

Melanie er netop blevet færdig med sin 3-årige HHX-uddannelse på International linje. Planen er at holde sabbatår, hvor hun kan koncentrere sig om arbejde og at lave tv. Måske får vi lov at opleve Vordingborg-pigen i ’Divaer i junglen’. Det er i hvert fald en mulighed, hvis man spørger hovedpersonen selv.

-Hvis jeg skulle se mig selv i et andet program, skulle det være ’Divaer i junglen’. Jeg elsker udfordringer og er ikke bange for at få jord under neglene, fortæller den flotte pige.

Skulle Melanie ikke få muligheden for at deltage i ’Divaer i junglen’, gør det heller ikke noget – hun har nemlig masser af planer.

-I fremtiden ønsker jeg at uddanne mig som designteknolog, og ved siden af vil jeg gerne gå på musikakademi eller skuespillerskole, hvorefter hun uddyber, at hun stræber efter karriere og at tjene en masse penge.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.