Man skal ikke ofre alt i 'Fristet'

Personlige genstande stod i flammer den første dag i semifinaleugen. Men Angelina og Amalie nægtede at give brænde til bålet.

Første dag i semifinaleugen gik mildest talt op i flammer. Hvert hold skulle for hver af deltagerne på det modsatte vælge den mest personlige ting, som senere skulle gå op i flammer. Hvis den retmæssige ejer altså tillod det til fordel for, at 5000 kroner ville ryge ind på holdkontoen.

Det endte med, at blandt andet Bos Liverpool-trøje og Michelles halskæde, som hun havde fået af Lasse, gik op i flammer. De eneste genstande, som ejerne ikke lod brænde, var Amalies afdøde mors ur og Angelinas Louis Vuitton-taske.

Man kan ikke sammenligne de to genstande

Angelina valgte at tage imod tasken, da hun trådte ind i villaen - og det resulterede i en svær start på 'Fristet'-eventyret.

- Jeg vælger at beholde tasken, fordi den var årsagen til, at jeg blev nomineret tre gange. Og derfor følte jeg, at tasken er et symbol på, hvor meget jeg har kæmpet inde i villaen. Men sammenlignet med Amalies ur, så betyder min taske ingenting. Det er et ur, hun har fået af sin mor, der er gået bort, og det kan ikke sammenlignes med noget, slår Angelina fast overfor Realityportalen.dk og understreger, at hun var blevet skuffet over Amalie, hvis hun havde brændt uret.

LÆS OGSÅ: 'Fristet'-semifinalen bliver vild

Selvom man ifølge Angelina ikke kan sammenligne de to genstande, så støtter Amalie fuldt ud op om Angelinas beslutning.

- Vi er så langt henne i spillet, så derfor skal man ikke ofre alt. Jeg ser ikke mig selv som en materialistisk person, men jeg har et forhold til penge. Og jeg synes, det ville være som at smide penge på et bål, hvis hun havde valgt at smide tasken i flammerne, forklarer Amalie.

Var ligeglade med de andres reaktioner

Samtlige på det fattige hold støttede op om Amalies beslutning, og gjorde det klart, at det ville være direkte 'idiotisk', hvis hun havde brændt uret. Men selv hvis de andre på holdet ikke havde accepteret Amalies beslutning, så ville hun aldrig fortryde sit valg.

- Selvfølgelig frygtede jeg, at de andre ville blive skidesure - men i realiteten ville jeg være pisseligeglad. Min mor betød alt for mig, og kunne de ikke acceptere min beslutning, så kunne de rende mig, siger hun og uddyber, at det var dumt at tage uret med ind i Fristet-villaen, men det var ikke noget, hun havde tænkt over hjemmefra, fordi hun altid bærer det.

LÆS OGSÅ: Angelina i chok: De var som bror og søster

Men selvfølgelig var der ingen sure miner på holdet over Amalies beslutning. Derimod var opbakningen til Angelinas beslutning ikke helt så markant. Hun føler, at hendes hold udadtil støttede op om beslutningen, men inderst inde var tonen en anden.

- Jeg tror, at de var meget indebrændte, fordi jeg ikke valgte at brænde tasken. Men jeg var ikke nervøs for deres reaktion, fordi det var mit valg. Og så ville jeg egentligt skide højt og helligt på deres reaktion.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.