Kia fra 'Besat af Bad Boys' måtte udgå til 'Stjerne Boksning' undervejs i træningerne (Foto: Anthon Unger).
Kia fra 'Besat af Bad Boys' måtte udgå til 'Stjerne Boksning' undervejs i træningerne (Foto: Anthon Unger).

Lykken er vendt for realitybabe efter sygemelding

Endelig er der godt nyt for 'Besat af Bad Boys'-stjernen, der har været sygemeldt med stress de sidste mange måneder.

Det har ikke været noget nemt år for 'Besat af Bad Boys'-stjernen Kia Renate Schultz Bendixen. Først måtte hun udgå fra Geggo og Cengiz' realityevent 'Stjerne Boksning' efter en bilulykke og en arbejdsskade. Så blev hun fyret fra sit job som SOSU-assistent på grund af for mange sygedage, hvilket fik hende til at gå ned med stress.

LÆS OGSÅ: UUH! Ny fyr giver ‘Paradise’-babe sommerfugle i maven

Men nu er der endelig godt nyt fra realitybaben. Efter kun at have søgt job i én dag, har hun nu allerede haft heldet med sig.

- Så fik jeg to job, det gik rigtig stærkt, det er skønt, fortæller Kia til Realityportalen og fortsætter:

- Det er i en bager og på et værtshus i byen. De er begge deltid, så jeg får det til at passe og tager dobbeltvagt nogle dage.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne opdager lidelse: Nu tager hun drastisk valg

Kia havde ellers indledningsvis sagt, at hun gerne ville finde arbejde som SOSU-assistent eller smørrebrødsjomfru, men de to nye jobs som butiksassistent og bartender er hun bestemt alligevel glad for at have fået.

For stor en mundfuld?

Kia har allerede haft sin første prøvevagt i bageren, hvor hun starter med det samme, og på værtshuset er første vagt d. 20. december. Så nu er de sidste mange månedernes sygemelding med sygedagpenge fra kommunen slut.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens nye fyr: Vi skal være sammen resten af livet

Men selvom Kia altså nu er vendt hovedkuls tilbage til arbejdsmarkedet med hele to job, så er hun ikke bange for bliver for stor en mundfuld efter så lang tids sygemelding.

- Jeg er oven på igen, så det bliver slet ikke noget problem. Jeg elsker at stå på værtshus, jeg har gjort det før, og det giver mig så meget. Og da begge er deltid, er det ikke lange vagter, begrunder Kia.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

LÆS OGSÅ: Lettet ung mor: Jeg tror, jeg har aborteret