Foto: SBS/Kanal4
Foto: SBS/Kanal4

Louise Brylle: Flytter sammen med kæresten

Louise Brylle fra 'De unge mødre' svæver på en lyserød sky, for hun har fået en kæreste, som hun skal flytte sammen med.

22-årige Louise Brylle fra 'De unge mødre' er ekstra glad i disse dage. Ikke nok med, at den unge mor har tabt sig 38 kilo, så har hun oven i hatten mødt 22-årige Jesper, som hun inden længe skal flytte sammen med.

-Om tre måneder flytter min kæreste Jesper og jeg sammen. Vi har fundet en rigtig fin lejlighed, som vi gerne vil bo i, siger Louise til Realityportalen.dk og tilføjer, at parret har mødt hinanden i det lokale fitness center.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Lille Lia er blevet tvangsfjernet

"Jeg er så glad for ham"

Louise har længe sukket efter en at dele tilværelsen med, og nu er drømmen gået i opfyldelse.

-Det bedste ved at have en kæreste er, at man ikke føler sig alene. Jeg nyder, når vi er sammen, for jeg er utrolig glad for ham, siger den unge mor.

Men selvom parret ikke har kendt hinanden så længe, ser de ingen problemer i at skulle bo under samme tag.

-Mange vil mene, at det er alt for tidligt at flytte sammen, fordi vi kun officielt har været sammen i kort tid, men vi glæder os til et liv sammen, slår Louise fast.

LÆS OGSÅ: Louise Brylle har tabt 38 kilo

Bliver ikke ny far

Jesper, som til dagligt læser på Syddansk Universitet i Odense, har mødt Louises to børn, men Louise har ikke planer om, at hendes nye kæreste skal overtage faderrollen.

-Jesper vil dog ikke blive en ny far for Mads og Julie, da de har en god far, som elsker dem. Men han vil blive deres rigtig gode legeonkel, som de vil kunne komme til, når mor er lidt skrap, griner Louise.

LÆS OGSÅ: Nicki Feldt fra 'De unge mødre' er blevet manager

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.