LISTE: De fandt sammen i 2020

Vi har samlet alle de søde realitypar, der fandt hinanden i det herrens år 2020.

Kærlighedens veje er uransaglige!

På trods af coronakrisen, så har et hav af kendte mennesker og realitystjerner alligevel fundet den eneste ene i 2020.

Så vi har gjort os den ulejlighed at lave det fulde overblik over alle de celebre par, der blev dannet i år!

Se alle de søde par, der fandt sammen i år herunder!

LÆS OGSÅ: 10 realitystjerner du ikke vidste havde børn


Sarah Grünewald & Benjamin

Vild med dans

Tilbage i december 2019 mødte den 36-årige 'Vild med dans'-værtinde Sarah Grünewald den 41-årige musikproducer Benjamin Kaniewski hos deres fælles vens bådudlejningsfirma.

Siden tog kærligheden fart, og i midten af januar 2020 var forholdet officielt. Sarah slog nemlig et billede op på sin Instagram, hvor hun erklærede, at hun havde fundet kærligheden - men hvem hun havde fundet kærligheden i, holdt hun dog privat.

Det var først i februar, at offentligheden for første gang fik nys om kæresten Benjamin, da han sneg sig uden om den røde løber til Zulu Awards for at se showet med og kysse på Sarah. Siden er Benjamin blevet vist lidt mere frem, og Sarah har aldrig lagt skjul på, at hun er smask forelsket.

Sarah Grünewald blev i 2019 skilt fra sin mand, dj’en Rasmus Backhaus, som hun har sønnen Luis på 4 år med.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald afslører: Sådan blev vi kærester


Christiane & den mystiske rigmand Daniel

Vild med dans

Begge 'Vild med dans'-værterne Sarah og Christiane gik på cirka samme tid rundt og gemte lidt på deres hemmelige kærester.

Men Christianes flamme, den 41-årige rigmand og ejendomsinvestor Daniel Åxman, var mere hemmelig end de fleste. Han var nemlig ikke til at støve et billede op af, så nysgerrigheden voksede, indtil Christiane til sidst væltede internettet, da hun i februar delte et billede af parret på sit eget livstilsmedie ChriChri, som simpelthen brød sammen på grund af den store opmærksomhed.

Selvom parret startede som kærester i 2019, så var det altså først i midten af januar, at Christiane selv endeligt bekræftede, at hun og den to år ældre rigmand Daniel var kærester - og at de havde været det i et stykke tid.

I oktober 2019 offentliggjorde Christiane, at hun og eksmanden L.O.C. skulle skilles, og at de ikke havde været sammen længe. De har sammen den 4-årige søn Constantin. Daniel Åxman er ligesom Christiane Schaumburg-Müller fraskilt, og han er far til to store piger.

LÆS OGSÅ: Her er årets ærgerligste break up 2019


Fie Laursen og den hemmelige Gehad

Ex on the Beach

I maj måned i år fortalte skandaleinfluenceren Fie Laursen, at hun havde fået sig en kæreste. Det er dog ikke meget, man har hørt om kæresten Gehad, for han er nemlig hemmelig, da han ikke ønsker at deltage i al medievirakken omkring Fie.

Mange har beskyldt kæresten Gehad for at være opfunden, fordi Fie aldrig har vist kæresten frem på hendes ellers så aktive sociale medier. Men ifølge Fie selv, så er hun altså stadig sammen med kæresten - også på trods af, at hun nu er flyttet til Spanien, hvor kæresten skulle være flyttet med. Han støtter hende også i hendes arbejde som nøgenmodel, blandt andet ved at agere fotograf fra tid til anden.

SE BILLEDERNE: Her er Fie Laursens hemmelige kæreste


Caroline & Emil

Den store bagedyst

For første gang i 'Den store bagedyst'-historien, kom der et vaskeægte kærestepar ud af programmet. Det var nemlig deltagerne Emil og Caroline, der faldt for hinanden allerede i de indledende forberedelser til kagekonkurrencen, der blev optaget i maj. Da kysset så faldt midt i bageteltet, da Emil vandt mesterbagerforklæde i program to, så var der ingen tvivl om, hvad klokken havde slået.

I dag er det søde par stadig sammen, og de bruger gerne tiden til at bage søde sager sammen. Derudover pønser Caroline på at flytte fra Hedehusene ved Roskilde og så om til den arkitektstuderende Emil i Aarhus.

LÆS OGSÅ: Emil om Carolines 'Bagedyst'-exit: Jeg håbede ikke, hun ville komme så langt


Jonass & Asta

Paradise Hotel & Vild med dans

Mange havde nok ikke set dette par komme! Men i maj måned havde de deres første date, og i august var det officielt! 'Vild med dans'-danser Asta Björk og 'Paradise Hotel'-deltageren Jonass Jannec Jensen er kærester!

I den søde december måned flyttede parret tilmed sammen i Astas lejlighed på Frederiksberg, og i mellemtiden venter de på, at de d. 1. februar kan få nøglerne til deres nye fælles hjem i Kokkedal.

LÆS OGSÅ: Lykkelige Asta og Jonass jubler: Det er et stort skridt


Louise & Malthe

Ex on the Beach

Louise fandt ikke den store, blivende kærlighed i hverken 'Ex on the Beach' sæson fire, hvor ellers både Mikkel og Victor var om buddet. Hun nåede dårligt heller at flirte i den femte sæson, hvor hun var med fra start for en kort bemærkning.

Kærligheden fandt hun til gengæld kort efter femte sæson af 'Ex', hvor hun fandt sammen med kæresten Malthe Ramsing, som hun i dag har dannet par med i fire måneder.

På den tid har parret dog nået en masse, for efter knap tre måneders forhold flyttede de sammen i Louises lejlighed, mens de venter på nøglerne til deres fælles lejlighed, og så har de fået kærestetatoveringer.

LÆS OGSÅ: Sandheden bag tv-deltagelse: Flygtede fra voldelig kæreste


Stine & Niels

Landmand søger kærlighed

Vi kunne alle følge med, da den 27-årige landmand Stine Marthine Pedersen fik sin Niels, 23, i den seneste sæson af TV2s datingprogram 'Landmand søger kærlighed'.

I dag har parret været sammen i et halvt år, og efter nytår flytter de forelskede landmænd sammen i Brørup i Jylland, hvor Niels' forældre har et landbrug, som han gerne vil være en del af. Stine derimod skal til at læse til lærer på en delvis online uddannelse, så hun stadig kan passe køer.

LÆS OGSÅ: Stine og Niels træffer stor beslutning: Vi er sikre i vores valg


Svend & Maryna

Landmand søger kærlighed

Det andet 'Landmand søger kærlighed'-par, der fandt kærligheden i den seneste sæson, er 42-årige Svend Hansen, der valgte den 30-årige ukrainske Maryna Varkholiak.

Efter programmet var slut, blev de kærester, og i oktober måned flyttede Maryna ind på Svends gård, som parret er igang med at renovere sammen. Derudover har Maryna fået job på en grisegård i den nærliggende by Lemvig.

Ikke mindst har det søde par lavet en fælles Instagram-profil, hvor man kan følge deres hverdag, og så håber de, at fremtiden byder på både børn og bryllup.

LÆS OGSÅ: Svend fandt kærligheden i 'Landmand søger kærlighed': Sådan er det gået siden optagelserne


Robin & Mathilde

Ex on the Beach & Årgang 0

Selvom det tog laaang tid, før 'Ex on the Beach'-hunken Robin Christensen og 'Årgang 0'-Mathilde Mulvad Beuschau kaldte sig for kærester, så har de siden maj måned dårligt veget fra hinandens side.

På trods af, de stadig har hver deres lejlighed, så betragter de det som om, at de bor sammen, da de er sammen hver dag og nat. Parret fik da i august også den fælles hund Theo. Og så sidder de faktisk også på samme kontor til hverdag, hvor de har hver deres selvstændige virksomhed som online coaches. Og så er parret da for tiden også aktuelle sammen i tredje sæson af 'Boss Ladies'.

LÆS OGSÅ: Kan du kende stjernerne fra ‘Juleønsket’?


Robert & Nynne

Vild med dans & Divaer i junglen

Det kom som ud af det blå, da den 41-årige skuespiller (og tidligere 'Vild med dans'-vinder) Robert Hansen og den 25-årige realitybabe Nynne Larsen tilbage i september måned stod frem og afslørede, at de var kærester. Men trods den store aldersforskel, så fungerer parret strygende sammen.

Allerede i november flyttede Nynne så ind i Roberts 120 kvadratmeter store lejlighed på Frederiksberg, hvor hans søn, 8-årige Herman, også er hver anden weekend. Heldigvis kommer Nynne - der til daglig studerer på EUX - strålende ud af det med Herman, og Robert og Nynne har da også selv planer om at lave sig nogle børn indenfor den nærmeste fremtid.

LÆS OGSÅ: Robert og Nynnes babyplaner: Vi vil gerne have en bebs


Türker & Sarah

Paradise Hotel

Der har været en del turbulens mellem 'Paradise'-parret Sarah Tiedt og Türker Alici. Men i maj 2020 bekræftede parret, at de havde fundet sammen som kærester for tredje gang og atter var flyttet sammen i Århus.

Siden er det heldigvis kun gået fremad for parret, der virker til at have fundet en lykkelig balance sammen - og så har de også fået den fælles kanin Ajo! På det seneste er de også begyndt at spøge lidt med, om de ikke også snart skulle bringe nogle babyer til verden, så hvem ved, hvad 2021 bringer for det søde par!

LÆS OGSÅ: AV! Stor fyringsrunde i Bronuts


Rachel & Eduard

Årgang 0

20-årige Rachel Ellebye fortalte meget ærligt i september, at hende og hendes norske kæreste Eirik var gået fra hinanden. Men allerede i november tilsmilede kærlighedens gudinde igen 'Årgang 0'-stjernen.

Gennem en datingapp fandt hun nemlig sammen med den rumænske Eduard på 22 år, der ligesom hende bor i København, og Rachel nyder at være i et forhold, der ikke er langdistance.

LÆS OGSÅ: Rachel efter svært brud: Hjem til mor


Nicklaes & Line Maria

Ex on the Beach

Den 7. november blev de to 'Ex on the Beach'-deltagere Line Maria Busk og Nicklaes Johannes Olsen kærester. Selvom de begge har deltaget i den femte sæson af knaldeprogrammet, så var det dog på forskellige tidspunkter, så de mødte i stedet hinanden udenfor villaen.

Dog kom der i slutningen af november det første skår i kærligheden, og det ellers så forelskede par slettede alle spor af hinanden på de sociale medier. Heldigvis fandt parret hurtigt melodien igen, men der skulle ikke gå længe, før der igen kom nyt bål på ilden.

'Paradise'-hunken Marco Harry fortalte nemlig, at han var skyld i, at der var knas i forholdet mellem Line Maria og Nicklaes. Line Maria benægtede dog alt, da Marco offentligt fortalte, at han og Line Maria havde haft sex. Nicklaes valgte dog at lytte til kæresten Line Maria, og i dag er parret fortsat sammen som kærester.

LÆS OGSÅ: VILDT trekantsdrama! Var Line Maria utro med Marco?


Pernille Nygaard & Mikkel

Boss Ladies

I februar 2017 dukkede realitybaben Pernille Nygaard op til Reality Awards med sin nye kæreste – den seks år yngre Mikkel. To måneder efter gik Mikkel på knæ. Men i juli 2019 afslørede Pernille, at brylluppet havde været aflyst siden starten af året. Da hun så tonede frem i tredje sæson af 'Ex on the Beach', så var der ingen tvivl om, at forholdet til Mikkel var røget sammen med bryllupsplanerne.

Men i september 2019 afslørede Pernille så, at hun ikke længere var single. Selvom hun ikke løftede sløret for, hvem den heldige fyr var, så var der mange, der spekulerede i, om det mon ikke nok var Mikkel, hun havde fundet sammen med igen.

Og i februar 2020 blev al tvivlen så visket ud: Pernilles mor, mor Jane, som Pernille deltog i 'Mig og min mor' med, afslørede nemlig, at Mikkel var hendes svigersøn, og det blev klart, at Pernille og Mikkel havde genoptaget forlovelsen. Siden har der ikke været den samme hemmelighedskræmmeri om forholdet, og parret - der er begyndt på en kandidat i jura sammen - fortæller, at de ikke har travlt med at gifte sig.

LÆS OGSÅ: Realitybabe aflyste bryllup: Forlovet igen


Sidsel & Simon

Ex on the Beach & For lækker til love

Efter 23-årige Sidsel Borg kom hjem fra 'Ex on the Beach 5: All Stars'-optagelserne, begyndte hun at ses med den 31-årige 'For lækker til love'-hunk Simon Iversen.

Simon havde dog lige slået op med den ti år yngre kæreste Julie, men i slutningen af november 2020 var Simon så klar til at forpligte sig igen, og han spurgte Sidsel, om de ikke skulle være kærester - og dermed blev de det nyeste kærestepar i realityland.

LÆS OGSÅ: Nyt realitypar: Vi er kærester


Hannah Melissa & René

De unge mødre

I april 2019 blev 'De unge mødre'-parret Hannah Melissa Bæk Ginic og René Bæk gift efter fem års forlovelse. Men efter et halvt års ægteskab blev parret skilt. Hannah Melissa var ikke meget for at fortælle om bruddet, men afslørede til sidst, at det skyldtes, at parret med ægtepagten blev ramt af den gensidige forsørgerpligt, hvilket betød, at Hannah Melissa ville få 8.000 kroner mindre udbetalt af kommunen om måneden.

Derfor svarede parret heller aldrig klart på, om de stadig var sammen trods den økonomiske skilsmisse. Men 2020 blev altså året, hvor parret igen stod offentligt frem med deres forhold. For tiden lever parret dog adskilt, da René befinder sig i Danmark, mens Hannah Melissa er stukket af til Serbien med parrets i alt fire børn, da Vesthimmerlands Kommune vil tvangsfjerne dem.

Parret har tre børn sammen, nemlig 5-årige Molly, 4-årige Hailie og 2-årige Dexter. Derudover har Hannah Melissa den 11-årige Cecilya fra et tidligere forhold.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa flygter fra kommunen efter sag om tvangsfjernelse


Tyren og Lærke

Ex on the Beach

Allerede inden, at 21-årige Asbjørn 'Tyren' Nielsen tjekkede ind i femte sæson af 'Ex on the Beach', fortalte han, at han faktisk havde en dame derhjemme, som han var så godt som kærester med. Hun viste sig at være 20-årige Lærke, og hun kom selvfølgelig også ind i den aktuelle sæson af knaldeprogrammet, hvor man har kunne følge parrets op- og nedture.

I dag vil hverken Lærke eller Asbjørn fortælle, hvordan deres forhold til hinanden ser ud, fordi de vil have, at man skal vente og se, hvordan 'Ex on the Beach' udvikler sig. I august, da optagelserne var slut, kom Asbjørn dog til at røbe, at han var sammen med en rigtig dejlig pige, så mon ikke, at det hele er endt lykkeligt?

LÆS OGSÅ: Endelig får Tyren skovlen under Lærke, men så sker der noget..


Jonas Korsgaard & Julie

Love Island

Vi er mange, der fulgte med i 22-årige Jonas Korsgaards kærlighedsliv, da han deltog i datingprogrammerne ‘Love Island’ og ‘For lækker til love’.

Men i april i år afslørede Jonas overfor Realityportalen, at han havde fundet kærligheden udenfor skærmen. Nemlig i hans nuværende kæreste, den 20-årige studerende Julie Raasdal. Senere afslørede han tilmed, at parret havde fundet sammen, da Jonas var Julies personlige træner.

LÆS OGSÅ: 'Love Island'-Jonas afslører: Brød reglerne


Didde og den hemmelige kæreste

Familien fra Bryggen

I starten af juli måned i år stod ‘Familien fra Bryggen’-ikonet Didde Skjelmose frem og bekræftede, at hun havde fået en sød kæreste, der bor på Samsø. Hun er dog meget hemmelighedsfuld omkring den nye kæreste, som vi nu her et halvt år efter hverken har fået lov at se eller kende navnet på.

Didde forklarer, at kæresten - som hun har kendt hele livet, da de begge er vokset op på Bryggen - er lidt genert overfor den store opmærksomhed, ligesom at den store distance mellem Samsø og Dittes sønderjyske hjem i Vamdrup også betyder, at parret tager forholdet stille og roligt.

Hun bekræfter også, at parret stadig er sammen i dag, men fortsat holder forholdet privat. En skønne dag skal vi dog nok få den hemmelige kæreste at se, lover hun.

LÆS OGSÅ: UH! Didde afslører nye detaljer om kæresten


Claes & Cecilie

Ex on the Beach

Det har i den grad været et turbulent forhold, som stripperen og tatovøren Cecilie og dj'en Claes har haft. De fandt kærligheden i hinanden i anden sæson af 'Ex on the Beach', hvor det dog heller ikke gik snorlige.

Men i slutningen af maj måned fandt parret så sammen som kærester for tredje gang. Det afslørede de dog først i slutningen af august, hvor de pludselig stod som i et forhold på Facebook igen. Parret er også flyttet sammen igen, og i dag bor de i en fælles lejlighed i jyske Skive.

LÆS OGSÅ: LISTE: De har vundet 'Vild med dans'


Justina og Anders

Ex on the Beach

Det har været et turbulent forhold, som ‘Ex on the Beach 4’-baben Justina Judyte, 19, har haft med den to år ældre kæreste, soldaten Anders Wagner.

De blev kærester første gang i april måned i år, men i juli gik det skævt mellem parret, der gik fra hinanden. Men Justina og Anders kunne altså ikke undvære hinanden, og kort tid efter fandt de sammen igen, og i dag bor de sammen i en fælles lejlighed i Rødovre.

LÆS OGSÅ: ‘Ex’-Justina tilbage hos eksen: Vi er flyttet sammen


Skatter & Maria

Gift ved første blik

I januar i år viste Michael Sommer - bedre kendt som "Skatter" fra 'Gift ved første blik' og ikke at forglemme 'Ex on the Beach' - for første gang sin nye kæreste frem, smykkedesigneren Maria Hjort Kronholm, til Reality Awards. Parret fandt sammen måneden inden, og siden har de ikke set sig tilbage.

Efter syv måneders forhold sprang Michael i juni måned på knæ for sit hjertes udkårne, der straks sagde ja til frieriet, hvor hun både fik en diamantring og en hest og blev overrasket af hele familien.

Parret bor til daglig sammen i det sjællandske, og så har de for nyligt optaget et TV2-program om parforhold sammen, som kan ses i det nye år.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Skatter skal giftes igen

LÆS OGSÅ: Realitybabe i stor sorg: Nu sagsøger hun dyrlæge

Sarah Grünewald sammen med kæresten Benjamin Kaniewski til premiere på 'The Kindness of Strangers' (Foto: Peter Hauerbach)
Sarah Grünewald sammen med kæresten Benjamin Kaniewski til premiere på 'The Kindness of Strangers' (Foto: Peter Hauerbach)
Christiane Schamburg-Müller og kæresten Daniel Åxman (Foto: Henrik R. Petersen)
Christiane Schamburg-Müller og kæresten Daniel Åxman (Foto: Henrik R. Petersen)
Fie og Gehad luftede ofte Fies hund sammen i Sydhavnen, hvor hun boede dengang (Foto: Jan Körner)
Fie og Gehad luftede ofte Fies hund sammen i Sydhavnen, hvor hun boede dengang (Foto: Jan Körner)
Caroline og Emil fra 'Den store bagedyst' (Foto: Privat)
Caroline og Emil fra 'Den store bagedyst' (Foto: Privat)
 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Asta Björk Ivarsdottir (@astaivars)

Stine og Niels fra 'Landmand søger kærlighed'(Foto: Anders Brohus/TV 2)
Stine og Niels fra 'Landmand søger kærlighed'(Foto: Anders Brohus/TV 2)
Svend og Maryna fra 'Landmand søger kærlighed' (Foto: privat)
Svend og Maryna fra 'Landmand søger kærlighed' (Foto: privat)
 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Robert Hansen (@roberthansen0)

Der er ingen tvivl om, at Türker og Sarah i den grad har fundet kærligheden sammen igen (Foto: Anthon Unger).
Der er ingen tvivl om, at Türker og Sarah i den grad har fundet kærligheden sammen igen (Foto: Anthon Unger).
 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af R•A•C•H•E•L (@rachelkawaii)

Med svigersøn og pernille på Bone’s Slået op af Jane ChristensenMandag den 10. februar 2020
Sidsel og Simon (Foto: Privat)
Sidsel og Simon (Foto: Privat)
Hannah Melissa og René (Foto: Krestine Havemann)
Hannah Melissa og René (Foto: Krestine Havemann)
Asbjørn må forklare sig, da Lærke pludselig kommer ind i 'Ex on the Beach' (Foto: Dplay)
Asbjørn må forklare sig, da Lærke pludselig kommer ind i 'Ex on the Beach' (Foto: Dplay)
Jonas Korsgaard fra 'Love Island' viste sin nye kæreste Julie frem til Bronuts-reception i København (Foto: Anthon Unger)
Jonas Korsgaard fra 'Love Island' viste sin nye kæreste Julie frem til Bronuts-reception i København (Foto: Anthon Unger)
Didde Skjelmose fra 'Familien fra Bryggen' (Foto: Privat)
Didde Skjelmose fra 'Familien fra Bryggen' (Foto: Privat)
Anders Justina (Foto: Privat)
Anders Justina (Foto: Privat)
Michael Sommer og Maria Hjort Kronholm til Reality Awards 2020 (Foto: Janus Nielsen).
Michael Sommer og Maria Hjort Kronholm til Reality Awards 2020 (Foto: Janus Nielsen).