Linse smider Gustav i vandet

Gustav er ikke specielt glad for dyr, og når turen går til Sverige, så bliver det for meget for Linse, som ender med at smide Gustav i vandet.

Gustav & Linse er draget til broderlandet Sverige, hvor de lægger ud med at deltage i et traditionelt svensk krebsegilde. Først skal krebseruserne hives op af vandet - en aktivitet, der får Gustav til at stå på hovedet i den svenske skovsø.

- Jeg siger til Linse ‘Linse hold fast på mig’ ikk, og jeg regner ligesom med, at når hun har 20 kilo bryster, så kan hun godt lige læne de der bryster tilbage, og så er der nok vægt til at holde lille mig. Men så slipper hun bare lige pludselig, siger Gustav med let forargelse i stemmen. Linse er til gengæld et stort grin.

- Jeg frydede mig en lille smule, jeg syntes faktisk, at det var lidt sjovt, siger hun. Måske var det hævn for, at Gustav lige har påpeget overfor dyreelskeren Linse, at det jo bare er krebs. I hvert fald konkluderer Linse med et stort smil:

- Sådan er det, straffen kommer til dem, der ikke tænker på dyrene, sådan er livet!

LÆS OGSÅ: Gustav: Linse er sippet

Linse: Jeg kan ikke styre mig

Bagefter skal krebsene koges levende, hvilket er en tilberedningsform, som får Linse til at skære tænder af raseri. Hun foreslår forud for krebsegildet, at vi bare lader krebsene blive ude i havet.

- Helt ærligt, jeg kan ikke styre mig, hvis jeg står og ser, at Lars putter sådan en levende en ned i en gryde, det kan jeg ikke, advarer Linse, som dog også ender med at forlade stedet.

Gustav har til gengæld ingen kvaler med at koge krebsene, og det gør bare den dyreelskende Linse til at blive endnu mere irriteret.

Om aftenen er der gilde med de lokale, masser af grin og sang - og lidt for meget snaps. Derefter skal Gustav & Linse prøve kræfter med svenskernes største varemærke og eksportsucces, nemlig IKEA. Se 'Gustav og Linse på udebane' i aften kl. 20.00 på TV3.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.