Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

Linse Kessler tjener kassen: Så meget tager hun for at skrive autografer

Det er langt fra billigt at få 'Familien fra Bryggen'-deltageren til at sætte sin underskrift på en række papirer.

Der er ingen tvivl om, at 'Familien fra Bryggen' er et populært tv-program, og med 410.000 følgere på Facebook kan der heller ikke være tvivl om, at Linse Kessler er en populær skikkelse fra realityserien.

Derfor findes der også mange mennesker, der gerne vil have Linse Kesslers underskrift på et stykke papir, men det er langt fra billigt at få Linse Kessler ud til arrangementer, hvor hun skal skrive autografer. Det fortæller hun selv i et interview med Børsen.

LÆS OGSÅ: LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Familien fra Bryggen’ holder lang pause

- Mange tror, man bliver skiderig af at lave fjernsyn - det gør man ikke. Det er det ved siden af, der giver noget. Første gang, jeg blev inviteret ud til autografskrivninger, var i Aalborg Storcenter, og de tilbød 15.000 kroner plus moms. Det takkede jeg ja til, men fandt hurtigt ud af, at det ikke kunne svare sig. Slet ikke, hvis jeg skulle dele med nogle, siger Linse, der dog alligevel valgte at blive ved.

- Så tænkte jeg: "Nja ... det er måske ikke så god forretning nu, men promoveringen og at vi hygger os med vores fans, det er et ret vigtigt".

SE BILLEDET: Linse med ny, ulovlig tatovering

SE BILLEDET: ‘Årgang 0’-Mathilde har fået ny kæreste

Den holdning har Linse formentlig stadigvæk, men det er krævende, og derfor sker det ikke længere så tit - og når det gør, så skal hun have flere penge for det.

- Det er skidehårdt at skrive autografer, så jeg gør det sjældent. Men nu tager jeg 40.000 kroner for det.

Her kan du læse hele Linse Kesslers interview med Børsen, hvor hun blandt andet fortæller, hvordan hun har det med at bygge en forretning op, og hvor meget hun indtil videre har tjent på sit hus i Dragør.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Nadia Shila har født

LÆS OGSÅ: Endelig! Paradiso kommenterer på kæresterygter om rigmandsdatter